Αυτό είναι το καλάσνικοφ που γάζωσε με 30 σφαίρες τον ηγέτη της «Greek Mafia», Βασίλη Στεφανάκο…

Το πολεμικό τυφέκιο είχε εντοπιστεί τυχαία από δύτες στον βυθό της θάλασσας στα Βραχάκια της Βουλιαγμένης και είχε παραδοθεί στις Αρχές.

Μετά από εργαστηριακή και βαλλιστική ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., προέκυψε πως ήταν το όπλο τον οποίο χρησιμοποιήθηκε από τον εκτελεστή του Βασίλη Στεφανάκου στο ΧαϊδάριAdtech Ad Πριν περίπου έναν μήνα είχε εντοπιστεί τυχαία από δύτες στον βυθό της θάλασσας, στα Βραχάκια της Βουλιαγμένης και είχε παραδοθεί στις Αρχές.

Μετά από εργαστηριακή και βαλλιστική ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., προέκυψε πως ήταν το όπλο τον οποίο χρησιμοποιήθηκε από τον εκτελεστή του Βασίλη Στεφανάκου στο καρτέρι θανάτου που είχε στήσει μαζί με συνεργό του έξω από το γραφείο του θύματος, στο Χαϊδάρι, το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου.

Το καρτέρι θανάτου το έστησαν οι εκτελεστές του Βασίλη Στεφανάκου, εκεί που ίσως ένιωθε πιο ασφαλής και σίγουρος σε σχέση με οπουδήποτε αλλού. Τόσο σίγουρος που δεν χρειαζόταν «συνοδούς» μέσα στο θωρακισμένο του αυτοκίνητο, μάρκας BMW.

Ο Βασίλης Στεφανάκος βρισκόταν στην θέση του οδηγού στο Ι.Χ. του, στη συμβολή της Λ. Αθηνών 304 με την οδό Γεωργίου Παπανδρέου, όταν ξαφνικά σταμάτησε σε κοντινή απόσταση μία λευκή μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα που φορούσαν κράνη.

Ο εκτελεστής έτρεξε προς το μέρος του την ώρα που επιβιβαζόταν σε αυτό, άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού καθώς γνώριζε ότι είχε θωράκιση το όχημα και τον γάζωσε με το καλάσνικοφ, σωριάζοντάς τον νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο του και αφού πρώτα άδειασε σε βάρος του κυριολεκτικά έναν γεμιστήρα.

Στη συνέχεια, οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και κατάφεραν να εξαφανιστούν, ενώ στην περιοχή επικράτησε πανδαιμόνιο με τα περιπολικά που συνεχώς έσπευδαν αλλά και τους περαστικούς που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι όσα συνέβησαν….

mixanitouxronou.gr

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για