Ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας για την παρουσία του πρωθυπουργού στην Πάτρα – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Επέστρεψαν πριν από λίγο οι διαδηλωτές στο ύψος του ναού του Αγίου Ανδρέα, από όπου είχαν ξεκινήσει νωρίτερα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κυβερνητική πολιτική, με αφορμή την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα.

Στην κινητοποίηση που χαρακτηρίστηκε από μαζικότητα, συμμετείχαν δυνάμεις του ΠΑΜΕ, σωματεία, το ΚΚΕ, η ΛΑΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όπως και ο Δήμος Πατρέων με δική του ξεχωριστή προσυγκέντρωση.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Μπήκε στην αίθουσα του Royal o Αλέξης Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τους υπουργούς, τον Περιφέρερειάχη Απόστολο Κατσιφάρα και τον πρόεδρο της ΠΕΔ Γιώργου Παπαναστασίου.

Σε λίγο αναμένεται να κάνει την ομιλία του, με την οποία θα κλείσουν οι εργασίες του συνεδρίου.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τα λεωφορεία της Αστυνομίας αποσύρονται αυτή την ώρα, από τη συμβολή της Ακτής Δυμαίων και της Ελευθερίου Βενιζέλου και θα επιτραπεί στους διαδηλωτές να προχωρήσουν λίγα μέτρα πιο κάτω προς το Παλαιό Πτωχοκομείο. Γύρω στα πενήντα μέτρα από το πρώτο μπλόκο των αστυνομικών υπάρχει και δεύτερο μπλόκο, όπου αναμένεται να σταματήσουν οι διαδηλωτές.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Στην Ελευθερίου Βενιζέλου όπου έχουν παραταχθεί οι δυνάμεις της Αστυνομίας, έφτασε πριν από λίγο η πορεία του Δήμου Πατρέων και του ΠΑΜΕ. Ο Μήτσος Αγγελόπουλος από το ΠΑΜΕ αυτή την ώρα βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, ζητώντας να τους αφήσουν να περάσουν.

Πριν από λίγο έφτασε ο πρωθυπουργός στο Παλαιό Πτωχοκομείο και αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους υπουργούς.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Μετακίνησαν τους διαδηλωτές με το πανό άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Πλησιάζει η αυτοκινητοπομπή με τον πρωτθυπουργό.

Πριν από λίγο ομάδα διαδηλωτών έσπασε τον κλοιό των αστυνομικών δυνάμεων και ανάρτησε πανό απέναντι από το Πτωχοκομείο όπου αναμένεται να μιλήσει σε λίγο ο Πρωθυπουργός.

Πάτρα: Σε εξέλιξη η πορεία του Δήμου – «Αλυσοδεμένοι» οι εργαζόμενοι-ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για