Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία του ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ‘’VIBRATO’’ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία του ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ “VIBRATO” της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, με το γενικό τίτλο:  “Καθρέφτης” , που πραγματοποιήθηκε την παρελθούσα Κυριακή, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου της Κάτω Αχαΐας, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Αλισσαίων “Ο Πείρος” και του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘’Πάλεια’’ της Κάτω Αχαΐας, υπό την αιγίδα του Τομέα Πολιτισμού Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Το ‘’VIBRATO’’, μετά την καθ’ όλα επιτυχημένη παρουσία του, στο Φεστιβάλ ‘’6 χορδές μία Ορχήστρα’’ του Οργανισμού, ερμήνευσε υποδειγματικά, μία σειρά έργων Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Δημήτρη Λάγιου και Γιώργου Αθανασακόπουλου, σε ορχηστρικές φόρμες αλλά και τραγούδια με την αισθαντική φωνή της Δέσποινας Κριμπά, που καταχειροκροτήθηκε. Tην παρουσίαση του προγράμματος επιμελήθηκε η Γραμματέας του Οργανισμού, Αθανασία Παπασταύρου.

Την 20μελή Ορχήστρα, διηύθυνε ο συνθέτης και κιθαρίστας Γιώργος Αθανασακόπουλος, που είχε επιμεληθεί του προγράμματος, ενώ την αποστολή συνόδευσαν τα μέλη του Δ.Σ. Παναγιώτης Αρκαδιανός και Ελένη Μουζάκη όπως και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μο Σταύρος Σολωμός.

Στη συναυλία παρέστη η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Τομέα του Δήμου, Πατρούλα Κοκκίνη, οι Πρόεδροι των δύο Συλλόγων Δημήτρης Μπαρμπούνης και Ροδία Καραμπελιά, επικεφαλής των Διοικητικών τους συμβουλίων και πλήθος κόσμου από την Κ. Αχαΐα και την ευρύτερη περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΕΔΩ  

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για