Σε εξέλιξη η δεύτερη ημέρα του Περιφερειακού Συνεδρίου – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σε εξέλιξη βρίσκονται σήμερα για δεύτερη ημέρα οι εργασίες του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου το οποίο ολοκληρώνεται με την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το απόγευμα .Το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας παρίσταται σήμερα το πρωί στο χώρο που φιλοξενεί τις εργασίες του συνεδρίου.

Στην συνεδρία με θέμα την Κοινωνική Πολιτική, τις Εργασιακές Σχέσεις και την Αλληλέγγυα Οικονομία παρίστανται: η Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ράνια Αντωνοπούλου, η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Τάσος Πετρόπουλος και ο Γ.Γ. Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέας Νεφελούδης.

Την ίδια ώρα θα διεξάγεται και η συνεδρία για την Διοικητική Ανασυγκρότηση, τις Δημόσιες Υπηρεσίες και τις Ψηφιακές Υποδομές με ομιλητές την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, την Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης, Ιφιγένεια Καμτσίδου και τον Γ.Γ. του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότηση, Γρηγόρη Θεοδωράκη.

Στις απογευματινές συνεδρίες περιλαμβάνεται αυτή για την Ενέργεια, τις Υποδομές, το Περιβάλλον και τη Δημόσια Περιουσία με ομιλητές τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη, τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,Παναγιώτη Κουρουμπλή, τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο και την Υφυπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Στις 14:30 θα ξεκινήσει στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠΑ η δεύτερη παράλληλη συνεδρία του απογεύματος με θέμα Πολιτιστική Κληρονομιά, Τουρισμός και Αθλητισμός με ομιλητές την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδία Κονιόρδου, την Υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά και τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Στην 3η Παράλληλη Απογευματινή Συνεδρία στον Τερματικός Σταθμός Β1 στο Νέο Λιμάνι της Πάτρας με θέμα Αγροτική Ανάπτυξη και Παραγωγική Ανασυγκρότηση θα μιλήσουν: ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Κόκκαλης, ο Γ.Γ. Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,Νίκος Αντώνογλου και ο Γ.Γ. Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Χαράλαμπος Κασίμης.

Το Περιφερειακό συνέδριο θα ολοκληρωθεί με την κεντρική εκδήλωση για τα συμπεράσματά του στο Royal Theater . Για τις 18:50 έχει προγραμματιστεί ο χαιρετισμός του Προέδρου Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας,Γιώργου Παπαναστασίου, στις 19:00 θα μιλήσει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και στις 19:30 οι εργασίες θα κλείσουν με την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για