ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΑΛ! Χτύπησε με κλειδί στο μάτι συμμαθητή του! Νοσηλεύθηκε επί δύο ημέρες στο Νοσοκομείο

«Άγριες» καταστάσεις στα σχολεία της Πάτρας, με τα περιστατικά βίας να είναι αρκετά συχνά! Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις οι μαθητές καταλήγουν από την σχολική αίθουσα σε θάλαμο νοσοκομείου.

Ένα τέτοιο συμβάν σημειώθηκε  την περασμένη εβδομάδα σε ΕΠΑΛ της Πάτρας, κατά την διάρκεια του μαθήματος, σε τάξη της Γ’ Λυκείου. Σύμφωνα με καταγγελία μαθητής επιτέθηκε σε συμμαθητή του, χτυπώντας τον με κλειδιά στο πρόσωπο και μάλιστα την ώρα που ο καθηγητής παρέδιδε το μάθημα.

Οι λόγοι που έγινε αυτή η επίθεση παραμένουν άγνωστοι, η πλευρά του θύματος όμως υποστηρίζει πως δεν προκάλεσε τον δράστη. Το αποτέλεσμα ήταν το παιδί που χτυπήθηκε να καταλήξει με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, με  πολλές μελανιές κάτω από το μάτι του.

Αναγκάστηκε να νοσηλευτεί για δύο μέρες στο νοσοκομείο, αφού υπήρξε κίνδυνος για  μόνιμη βλάβη στο μάτι, ενώ έλαβε εξιτήριο την Κυριακή.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το θύμα έχει ήδη υποβάλει μήνυση στον δράστη, ενώ υπάρχουν και οι σχετικές ιατρικές γνωματεύσεις που αποδεικνύουν την σοβαρότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι την ώρα που συνέβη το περιστατικό, κανείς από τους καθηγητές ή άλλους παράγοντες του σχολείου δεν παρενέβη  για να σταματήσει την εξέλιξη του συμβάντος.

Παρακολουθούσαν, σαν θεατές, χωρίς στη συνέχεια να δείξουν το ανάλογο ενδιαφέρον για το παιδί που είχε χτυπηθεί.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για