Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις Καναδού ερευνητή για τον Μάριο Παπαγεωργίου: Εδώ τον δολοφόνησαν!

Σοκάρουν τα όσα φέρνει στο φως η έκθεση του Καναδού ερευνητή που προσέλαβε η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου

Μαζί με τον ρεπόρτερ της εκπομπής «Τούνελ» βρέθηκαν στο σημείο όπου εκτυλίχθηκε η δολοφονία του φοιτητή και την περιέγραψε:

«Ανοίγει την πίσω πόρτα μπαίνει μέσα και βρίσκεται στη μέση των πίσω καθισμάτων. Δίπλα του είναι ένας άνδρας και μπροστά ο οδηγός. Ακολουθεί και ο άνδρας με το βαλιτσάκι και κάθεται πίσω. Ο Μάριος βρέθηκε εγκλωβισμένος μεταξύ δύο ανδρών και περίμενε τον άνδρα να ανοίξει το βαλιτσάκι και τότε κατάλαβε πως δεν υπήρχε το μηχάνημα που ήθελε να αγοράσει. Τον απείλησαν με ένα όπλο και προσπάθησαν να του χορηγήσουν ηρεμιστικά αλλά ο Μάριος αντιστάθηκε. Έχουμε αποδείξεις ότι πάλεψε σκληρά για να βγει έξω από αυτό το αμάξι.

Επιχείρησε να απομακρυνθεί από το κάθισμα του συνοδηγού που ήταν η διέξοδος με την μικρότερη αντίσταση. Ξέρουμε πως τουλάχιστον μία φορά τραβήχτηκε πίσω. Το ξέρουμε αυτό. Όταν βγήκε έπεσε ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα.  Ο εγκέφαλος που βρισκόταν πίσω του, κατάλαβε πως η κατάσταση ήταν πλέον εκτός ελέγχου. Ήταν στιγμή που ο Μάριος δολοφονήθηκε. Ο πυροσβεστήρας που εντοπίστηκε και παρουσιάστηκε  σαν στοιχείο, από την έρευνα της δικής σας εκπομπής και του γενετιστή, έπαιξε μεγάλο ρόλο. Πολύ σημαντικό ρόλο», τόνισε.

Δείτε το συγκλονιστικό ρεπορτάζ από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολουλη!

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για