Συνπληρωματικός Κρυμμένος Θησαυρός

Οι βασίλισσες μισό… ξυρίστηκαν και το Πάρτυ Έναρξης

Σε φουλ ρυθμούς καρναβαλιού έχουν μπει τα +πληρώματα και τα μέλη τους, αφού το Σάββατο το βράδυ πραγματοποίησαν τη δεύτερη δράση τους .

Τα +πληρώματα μαζί με το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πάτρας +διοργάνωσαν ένα πάρτυ  το βράδυ του Σαββάτου στο “Apotheosis Stage”,  για την έναρξη του φετινού Καρναβαλιού. Ταυτόχρονα έλαβε μέρος και η Δεύτερη Φάση του +πληρωματικού Κυνηγιού, η οποία ήταν ξεκαρδιστική!

Η οδηγία που είχαν λάβει +πληρώματα το Σάββατο το πρωί έλεγε:  «Βρείτε το πιο αντιπροσωπευτικό, το πιο λαμπερό, το πιο εντυπωσιακό, τριχωτοαρκουδοτομουστακομουσοφόρο μέλος του +πληρώματος σας και αφού πρώτα τον ΜΙΣΟξυρίσετε, με όπλο την καρναβαλική φαντασία σας κάντε τον βασίλισσα του +πληρωματικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού 2018 και φέρτε τον για να τον αποθεώσουμε». Ενώ έγινε γνωστός και ο τρόπος βαθμολόγησης των συμμετοχών (15 βαθμοί για τη… βασίλισσα και 15 για το ΜΙΣΟξύρισμα).

Το αποτέλεσμα μπορεί να αποτυπωθεί μόνο με τις φωτογραφίες! Πολλοί ήσαν αυτοί που τόλμησαν να ΜΙΣΟξυριστούν και να μοιράσουν πολύτιμους βαθμούς στο +πλήρωμα τους.

Την βραδιά παρουσίασαν ο… Καρνάβαλος Τύπου  Τζίμης Πολίτης και η Κατερίνα Τσουκαλά, ως Φώτης και Μαρίνα (Φ. Γεωργίτσης και Ζωή Λάσκαρη στην ταινία «Οι Θαλασσιές οι Χάντρες»). Με concept της παρουσίασης τη μνημειώδη ατάκα από την αξέχαστη ταινία «Αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις…».

Παράλληλα, έγινε γνωστή και η +διοργάνωση ενός νέου πρωτοποριακού παιχνιδιού με την ομάδα “ΙΕΡΗ ΠΟΛΗ the game” η οποία διοργανώνει το ομώνυμο διαδραστικό παιχνίδι πλοήγησης στο Μεσολόγγι! Το πρώτο στοιχείο δόθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου για τη Φάση θα εξελιχθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου με τίτλο Epidemic.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για