Ρώτησε το Αγόρι της να της πει την γνώμη του για το Μαγιό της. Όταν όμως είδε την απάντησή του, τον Χώρισε ΑΜΕΣΩΣ!

Όλοι έχουμε ρωτήσει τους συντρόφους μας, «Μήπως αυτό το ρούχο με παχαίνει;» Αυτή βέβαια δεν είναι και καλή ερώτηση, αν και ένας σωστός σύντροφος θα ξέρει ακριβώς τι να απαντήσει.

Βέβαια δεν συνέβη αυτό στην περίπτωση της Katie Testa, που έστειλε μία φωτογραφία της στο αγόρι της και πήρε μία απάντηση που την άφησε άφωνη.

Αρχικά αυτή η εικόνα δεν φαίνεται να έχει κάτι παράξενο.

 

Το πρόβλημα δεν ήταν με το σώμα της Katie, αλλά με την άποψη του αγοριού της για την selfie αυτή.

‘Είπε πως κάτι τον απασχολούσε, τον ρώτησα τι ήταν και αυτή ήταν η απάντησή του.’

Ουσιαστικά της είπε κάτι που καμία γυναίκα δεν θέλει να ακούσει. Δείτε λίγο καλύτερα την φωτογραφία που του έστειλε. Για να είμαστε ειλικρινείς, είναι πολύ όμορφη και δεν το λέμε απλά για να το πούμε. Εκτός από αυτό, το μπικίνι της είναι και αυτό πολύ ωραίο.

Ανεξαρτήτως ηλικίας, σχήματος και μεγέθους, κάθε σώμα είναι όμορφο και αξίζει να το αγαπάμε! Φαίνεται πως το μόνο λάθος που είχε κάνει η Katie στην περίπτωση αυτή ήταν που είχε διαλέξει αυτόν τον τύπο για αγόρι της.

Δεν υπάρχει λόγος να πεις κάτι τόσο άσχημο σε κάποιον άλλον, ειδικά εάν νοιάζεσαι για εκείνον.

Απαράδεκτος!

Ευτυχώς, τα σχόλια που πήρε στο διαδίκτυο ήταν πολύ υποστηρικτικά και θετικά, όπως θα έπρεπε να ήταν και ο φίλος της. Όπως φαντάζεστε, πολλοί άντρες έσπευσαν να δείξουν την εκτίμησή τους. Είμαστε σίγουροι πως δεν είναι δύσκολο να δει κανείς την ομορφιά στην κοπέλα αυτή.

‘Εάν σε κρίνει για το σώμα σου, δεν του αξίζεις. Οι άνθρωποι πρέπει να αποδεικνύουν πως αξίζουν την στοργή και την προσοχή σου. Εάν δεν σου φέρονται με φροντίδα, μάλλον δεν νοιάζονται καθόλου,’ είπε κάποιος σε σχόλιό του.

Η Katie χώρισε με τον φίλο της από τότε και κατά την γνώμη μας ήταν το πιο σωστό πράγμα που μπορούσε να κάνει.

‘Η τέλεια κοπέλα δεν υπάρχει. Μάλλον αυτός ο τύπος θα πεθάνει μόνος του. Ελπίζω μόνο να μην ξανακάνει τα ίδια λάθη,’ σχολίασε μία άλλη.

Εσείς τι άποψη έχετε;

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για