Μετά την «Ελιά» έρχεται και ο Κώτσος Βασιλιάς - Κόμμα ετοιμάζει ο πρώην!

Μετά την «Ελιά» έρχεται και ο Κώτσος Βασιλιάς – Κόμμα ετοιμάζει ο πρώην!

Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ του «Εθνους της Κυριακής», όπου επισημαίνεται πως το μνημόσυνο που έφερε στην Αθήνα τους εκπροσώπους 40 βασιλικών οίκων της Ευρώπης και η εκδήλωση που προηγήθηκε με την πριβέ προβολή του ντοκιμαντέρ «Παύλος, ένας ασυνήθιστος βασιλιάς», λειτούργησαν και ως ευκαιρία των Γλίξμπουργκ για κινήσεις σχετικά με τη δημιουργία κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, μέλη της οικογένειας έχουν ανοίξει κύκλο επαφών επί ελληνικού εδάφους, εξετάζοντας την πιθανότητα ενός τέτοιου εγχειρήματος. Ηδη μάλιστα φέρονται να έχουν βολιδοσκοπήσει απόστρατους και πρόσωπα με κοινωνικό στάτους, τα οποία είχαν εκφραστεί στο παρελθόν κολακευτικά για την τέως βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, όπως σημειώνει το «Εθνος», δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία η πρόσφατη μόνιμη μετεγκατάσταση του Νικόλαου και της συζύγου του Τατιάνας Μπλάτνικ στο Καστρί, σε μεζονέτα που νοίκιασαν από την οικογένεια Παπανδρέου.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Γλίξμπουργκ φιλοδοξούν να μιμηθούν τον Συμεών Β’ της Βουλγαρίας, ο οποίος είχε εκλεγεί πρωθυπουργός στη χώρα του το 2001. Ο τέως μονάρχης κυβέρνησε μέχρι το 2005 οπότε και έχασε τις εκλογές, ενώ στις κάλπες του 2009 δεν κατάφερε να εκλέξει βουλευτή και παραιτήθηκε από την προεδρία.

Τώρα το όνομα ‘Ελιά’ είναι πιασμένο, να πάμε για σκέτο ‘Κώτσο’; Αφού Κώτσος πιάστηκες, Έλληνα, εδώ και δεκαετίες, να ένα όνομα που θα σε εκφράζει! Αλλά Ψυχικό, Κολωνάκι και off shore θα έχουν αντιρρήσεις. Ακούμε προτάσεις!

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για