ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΝΕΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για το Θάνατο της 44χρονης! Τι Είδαν 2 Κυνηγοί! – BINTEO

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  τηλεοπτικής εκπομπής και τα βίντεο που είχαν καταγράψει τη διαδρομή του αυτοκινήτου της άτυχης 44χρονης με βάση την ταχύτητα που πήγαινε το αυτοκίνητο οι κάμερες το είχαν εντοπίσει 5 χιλιόμετρα πριν, γύρο στις 14:00 το μεσημέρι.

Αν λοιπόν η 44χρονη πήγαινε στον τόπο όπου τελικά βρέθηκε το αυτοκίνητο και η ίδια, θα “έπρεπε να έιχε φτάσει στη παραλίμνια τοποθεσία πριν από τις 15:00 το μεσημέρι. Ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή από δημοσιογράφο της περιοχής από τις 15:30 μέχρι τις 16:00 υπήρχαν εκεί 2 κυνηγοί όπου δεν είδαν κανένα αυτοκίνητο να πλησιάζει το σημείο.

Αυτό σημαίνει όπως ειπώθηκε και στην εκπομπή ότι ή η 44χρονη αρχικά είχε πάει κάπου αλλού ή  ότι (όπως ισχυρίζεται ο αδελφός του θύματος) δολοφονήθηκε σε άλλο μέρος και αυτοκίνητο και θύμα μεταφέρθηκαν στη συνέχεια εκεί.

Να σημειωθεί ότι η 44χρονη βρέθηκε 2 μέρες αργότερα από την εξαφάνιση της και δεν βρέθηκε το κινητό της παρότι ήταν το μόνο αντικείμενο που είχε πάρει μαζί της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής  ο γιατρός φίλος και συγγενικό του πρόσωπο έχουν κληθεί εκ νέου στην αστυνομία για κατάθεση.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για