Στοιχεία σοκ: Δύο αστυνομικούς εμπλέκει ο δράστης στην δολοφονία της Δώρας!

Δύο αστυνομικοί είναι σύμφωνα με τον δικηγόρο του πατέρα της άτυχης Δώρας Ζέμπερη τα νέα πρόσωπα που κατονομάζει ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της στο μονοσέλιδο υπόμνημά του που κατέθεσε τα τελευταία 24ωρα.
«Αναφέρει δύο αστυνομικούς.

Ο ένας λέει ότι είναι στο Μεταγωγών και ο άλλος στην Πέτρου Ράλλη» δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής προσθέτοντας ότι στο υπόμνημα αυτό ο Μανώλης Σοροπίδης αναφέρει και το επίθετο του δικηγόρου που κατονομάζει ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πασίγνωστος μεγαλοδικηγόρος και πρώην βουλευτής πίσω από τη δολοφονία της Δώρας, ισχυρίζεται ο δράστης – ΦΩΤΟ

«Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν πιστεύω ότι έχουν αλήθεια όσα λέει. Δεν έχει παρουσιάσει καμία ένδειξη. Θα μπορούσε να πει οποιοδήποτε όνομα» εκτίμησε ο κ. Λύτρας εκφράζοντας την άποψη οτι όλα αυτά γίνονται γιατί «ενδεχομένως κάποιος να θέλει να ενοχοποιήσει κάποιους».
Όπως είπε, τέλος, ο κ. Λύτρας η προϊσταμένη της Δώρας έχει δώσει τη δική της κατάθεση γύρω από τα όσα ακούγονται για τις απειλές που δεχόταν η 28χρονη, ενώ στα χέρια των Αρχών βρίσκονται και οι υποθέσεις που χειριζόταν.

 

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για