Προβλήματα υγείας για τη γυναίκα μετά το ατύχημα με το τρενάκι στο Αίγιο – Αποζημιώσεις ζητά η οικογένεια

Σοβαρά προβλήματα στην όραση αλλά και στην μέση της αντιμετωπίζει η γυναίκα που τραυματίστηκε στο Αίγιο όταν έφυγε το βαγόνι από τρενάκι σε λούνα παρκ. Μιλώντας αποκλειστικά στοStar περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν γκρεμιστεί από το τρενάκι του τρόμου μαζί με τα τρία της ανήλικα παιδιά: «Θυμάμαι ότι ανεβήκαμε κάναμε δύο στροφές μετά θυμάμαι ότι ανέπτυξε ταχύτητα γιατί έπιασα την κόρη μου έτσι αγκαλιά γιατί φοβόμουν και εγώ, μετά τίποτα. Γίνανε σε δευτερόλεπτα όλα κα όταν ανέπτυξε ταχύτητα εκσφανδονιστήκαμε».

Προς στιγμήν χάνεται αφού δεν έχει παλμούς. Ο κίνδυνος μεγάλος για ανεπανόρθωτες βλάβες. Ήταν θαύμα που βρέθηκε την κρίσιμη στιγμή μια γιατρός και την επανέφερε στην ζωή.

«Έμαθα μετά ότι ήρθε κάποια γιατρός και δεν είχα και σφυγμό για μερικά δευτερόλεπτα και με ταρακούνησε και επανήλθα».

Κανείς δεν γνωρίζει για πόσο καιρό θα είναι αναγκασμένη να φοράει κηδεμόνα στη μέση της, καθώς έχουν μετατοπιστεί 4 σπόνδυλοι και οι πόνοι είναι αφόρητοι. Τον εφιάλτη έζησαν και τα τρία της παιδιά όταν εκτροχιάστηκε το βαγόνι. Οι τρομακτικές στιγμές δεν μπορούν να σβηστούν από το μυαλουδάκι τους.

«Είχα πάρει το αυτοκίνητο να πάμε στο χωριό και είχα τα παιδιά στο πίσω κάθισμα, και έστριψα και το αυτοκίνητο τράβηξε η μικρή έβαλε τα κλάματα πήρε αγκαλιά τον αδερφό της και είπα θα πέσουμε. Τα παιδιά έχουν πάθει ψυχολογικό πρόβλημα. Καμία συμπαράσταση όλοι τους είναι κρυμμένοι», καταγγέλλει ο πατέρας.

Η οικογένεια από τα έξοδα νοσηλείας και τις συνεχείς εξετάσεις που πρέπει να κάνει έχει γονατίσει οικονομικά. Την ίδια στιγμή οι ευθύνες για τα αίτια της τραγωδίας δεν έχουν διευκρινιστεί.

Η Μαρία Ιατροπούλου, δικηγόρος της οικογένειας, εξηγεί χαρακτηριστικά: «Την κύρια ευθύνη την φέρει ο δήμος και η τεχνική υπηρεσία. Γιατί μιλάμε για την μεγαλύτερη πλατεία του Αιγίου. Ο ιδιοκτήτης έφερε στην πλατεία κοντέινερ. Αυτό έγινε μετά από παράκληση της δημοτικής αρχής».

Από την πλευρά της η δημοτική αρχή προχώρησε σε μήνυση για ρευματοκλοπή κατά του ιδιοκτήτη, ενώ περιμένει και την έκθεση των εμπειρογνωμόνων.

Ο ιδιοκτήτης από την πλευρά του απαντά πως ο δήμος του έδωσε ρεύμα ώστε να λειτουργήσει: «Πώς είναι δυνατόν να πληρώσω εγώ το δήμο, αν είχα χρέος εγώ θα το πλήρωνα στην ΔΕΗ».

Η οικογένεια της Αντωνίας θα ζητήσει αποζημιώσεις καθώς δεν μπορεί να εργαστεί, ενώ και τα παιδιά χρειάζονται άμεσα ψυχολογική υποστήριξη.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για