Βόμβα από τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη: Ο πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός που διέταξε τον θάνατό της!

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη μετά από τους ισχυρισμούς του καθ’ ομολογίας δολοφόνου της, ότι τελικά δεν την σκότωσε εκείνος και ότι δύο άτομα τον πλήρωσαν για να την τραυματίσει και στο τέλος την έσφαξαν εκείνοι μέσα στο Β. Νεκροταφείο.

Αυτή τη φορά ο 58χρονος Μανώλης Σοροπίδης πήγε ένα βήμα παρακάτω τους ισχυρισμούς του, καθώς σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 έστειλε νέο υπόμνημα στον εισαγγελέα στο οποίο κατονομάζει τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της Δώρας, το «αφεντικό», όπως τον αποκαλούσε στο πρώτο του υπόμνημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άνθρωπος που υποδεικνύει στις αρχές είναι γνωστός μεγαλοδικηγόρος της Αττικής, ο οποίος στο παρελθόν ήταν και βουλευτής.

Όλα αυτά βέβαια μένουν να αποδειχθούν από την έρευνα των αρχών, αν και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι όλα αυτά είναι μια προσπάθεια του δολοφόνου της άτυχης κοπέλας, να «σπάσει» τα ισόβια.

Όπως και να έχει, οι ισχυρισμοί του 58χρονου ερευνώνται από τις αρχές, με την οικογένεια της Δώρας να ανεβαίνει για δεύτερη φορά τον Γολγοθά της, αναμένοντας να λάμψει η αλήθεια.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για