2+1 πράγματα που κάνεις λάθος στην εμφάνισή σου και οι άντρες…ΔΕΝ τρελαίνονται

Θέλω να δείξεις ψυχραιμία.

Θυμάμαι τότε που ετοιμαζόμουν για το πρώτο μου ραντεβού και ρώτησα την μαμά μου και μια πιο έμπειρη φίλη τι πρέπει να βάλω για να εντυπωσιάσω το αγόρι που μου άρεσε και περιορίστηκαν από κοινού στο «να φοράς το πιο όμορφο χαμόγελό σου και αυτό αρκεί» κι εγώ δεν τις άκουσα και πήγα σα την λατέρνα φτώχια και φιλότιμο (τώρα είσαι αστεία κορίτσι μου;) και το αγόρι λάκισε(Κώστα ,αν μ ’ακούς ήμουν μικρή, δεν ήξερα ,γύρνα πίσω…not!) Και το ξέρω πως κι εσύ έχεις κάνει κάποια στιγμή τα λαθάκια σου στην εμφάνισή σου, γι ‘αυτό υπάρχω εγώ για ‘σένα για να στα χτυπήσω…όχι για να σε προστατεύσω να μην τα ξανακάνεις εννοούσα(awkward)!!

Υπερβάλλεις

Λίγο το άρωμά σου που αντί να τον φέρει κοντά σου τον ακινητοποίησε, λίγο(πολύύ) το μέικ-απ που του ξύπνησε παλιές μνήμες, τότε που ο παππούς του ασβέστωνε την αυλή στο χωριό, λίγο τα χείλη σου έχουν αλλάξει σχήμα και βρέθηκε η γραμμή τους πάνω στην μύτη σου, λίγο το μάτι το κατάμαυρο που αντί για σέξι κατέληξε να δείχνει μώλωπας.. Μην πούμε δε, για την βλεφαρίδα την ψεύτικη που μπήκε σε μέγεθος που δεν δίνει γοητεία αλλά φτερά για να πετάξεις και το glitter που μοιάζει στο πρόσωπό σου σαν να μπήκε ως λύση ανάγκης σε διακοπή ρεύματος και τα υπέροχα κατά τ’ άλλα extensions στο όμορφο κεφαλάκι σου που τα αγγίζει και τρέμει μην του μείνει κάτι στο χέρι , το κακό έγινε. Ας μην πούμε κάτι παραπάνω, θέλω απλά να κοιτάξεις την φωτογραφία παραπάνω(ζουν ανάμεσά μας). Εγώ για μια στιγμή φοβήθηκα, πάντως !

Η σωστή υγιεινή είναι το ήμισυ του παντός

Είναι γνωστό πως οι άνδρες δίνουν σημασία στις λεπτομέρειες. Οπότε τα όμορφα, ίσια, λευκά δόντια, η ευχάριστη αναπνοή είναι για εκείνον must.Επίσης, πρόσεξε το ξύρισμά σου, γιατί πολλές φορές οι γυναίκες λόγω βιασύνης το αμελούν ή το κάνουν πρόχειρα και σε σημεία εμφανή(εε υπάρχει πρόβλημα)! Και φυσικά δώσε σημασία στο δέρμα σου, ώστε να είναι ενυδατωμένο και λαμπερό(νερό και προσευχή και κόψε τα ξενύχτια τέκνο μου) και στο μανικιούρ σου. Στους άνδρες αρέσουν τα περιποιημένα νύχια, όχι υπερβολές στο χρώμα και στο σχέδιο’ το κόκκινο χρώμα ή το γαλλικό σχέδιο είναι ό,τι πρέπει. Δεν θα κάνω επισήμανση για τις συχνές επισκέψεις στην ντουζιέρα του σπιτιού σου, εννοείται αυτό. Κανένα άρωμα δεν αντικαθιστά την φυσική όμορφη μυρωδιά του σώματός σου.

Δεν φροντίζεις το σώμα σου

Για να μην παρεξηγηθούμε. Δεν είπαμε να γίνεις η Πετρουλάκη για να σε βρίσκει ελκυστική και σε πολλούς άνδρες δεν αρέσουν και τα πολύ γυμνασμένα κορμιά(παρηγοριά στον άρρωστο).Φάε λοιπόν τα σουβλάκια σου, αλλά με μέτρο και βάλε στην ζωή σου την γυμναστική με τον όποιο τρόπο. Το έχουμε ξαναπεί ότι η άσκηση πέρα από το όμορφο σώμα που θα σε κάνει να αποκτήσεις και θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, θα σου ανεβάσει και τα επίπεδα της θετικής σου διάθεσης και έτσι θα έχεις το πιο όμορφο χαμόγελο που συμβούλευε και η άμοιρη η μάνα! Και όπως είχε πει και ένας φίλος μου « αν μια γυναίκα δεν αγαπάει το σώμα της ώστε να το φροντίζει, γιατί να το αγαπήσω εγώ;» ( food for thought)

Good luck,
Της Νικόλ Μ.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για