Ήλθε η ώρα για σύνθεση και συνεννόηση (και) στο Επιμελητήριο Αχαΐας

Του Γιώργου Τελώνη

Καθώς γράφονται αυτές οι γραμμές η ψηφοφορία στο επιμελητήριο είναι σε εξέλιξη. Έτσι από αύριο θα έχουμε μία νέα διοίκηση η οποία θα αναλάβει τις τύχες του Επιμελητηρίου μας.

Γίνεται λοιπόν μια νέα αρχή για την τύχη και το κύρος του φορέα μας, και οφείλουν αυτοί οι οποίοι τιμήθηκαν από τους επιχειρηματίες τους Νομού μας να αφήσουν πίσω τους οριστικά, όλα όσα τους χώριζαν κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Πρέπει να εγκαταλείψουν τελεσίδικα τις αντιπαραθέσεις και τις προσωπικές διαφωνίες, τις οξύτητες και τις επαγγελματικές συγκρούσεις και να φροντίσουν να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο που ανέλαβαν.

Άμεσα επιβάλλεται να πέσουν οι τόνοι ώστε να επιτευχθεί από τους αντίπαλους συνδυασμούς η συνεννόηση και η συνεργασία, με στόχο η νέα διοίκηση να εμφανίζεται σαν να είναι το αποτέλεσμα ενός ενιαίου μοναδικού ψηφοδελτίου.

Θα πρέπει η νέα διοίκηση να στοχεύσει στην διαρκή σύνθεση προτάσεων , ιδεών ,αντιλήψεων και απόψεων και στην αξιοποίηση όλων των συναδέλφων που έχουν όραμα και διάθεση να προσφέρουν …. και είναι πολλοί.

Μόνο έτσι, ενώνοντας τις ανεξάντλητες δυνάμεις που διαθέτουν οι επιχειρηματίες της περιοχής μας, οι οποίοι το αποδεικνύουν καθημερινά, θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε το πολυπόθητο αναπτυξιακό αποτέλεσμα που είναι μονόδρομος για την τοπική μας οικονομία.

Μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να αναδείξουμε την πραγματική δυναμική της πόλης μας και της περιοχής μας.

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο…..

Καλή δύναμη σε όλους !!

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για