Μολότοφ εναντίον αστυνομικών – Σε εξέλιξη η πορεία στην Πάτρα για τον Γρηγορόπουλο, από το Παράρτημα – ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ολοκληρώθηκε η πορεία για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο. Άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν διασκορπιστεί σε διάφορα κεντρικά σημεία. Νωρίτερα είχαν ρίξει μολότοφ εναντίον αστυνομικών, στην οδό Ερμού.

 

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  Μολότοφ εναντιον αστυνομικών έριξαν άτομα που αποκόπηκαν από την πορεία, στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Ερμού.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Πορεία με αφορμή την σημερινή θλιβερή επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου ξεκίνησε λίγο πριν τη 13.30 από το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, στην οδό Κορίνθου. Στην πορεία θα συμμετέχουν μαθητές, φοιτητές, η Λαϊκή Ενότητα και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός προκειμένου η πορεία να ολοκληρωθεί ειρηνικά και χωρις επεισόδια. Ξεκίνησαν περί τα 300 άτομα από το παράρτημα, ενώ άτομα από την πλατεία Όλγας κατευθύνθηκαν στην Κορίνθου (παράρτημα) για να ενσωματωθούν με τους εκεί συγκεντρωμένους.

Στο πίσω μέρος της πορείας ακολουθούν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ο Αλέξης Γρηγορόπουλος είχε δολοφονηθεί στις 6 Δεκεμβρίου 2008 από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα στα Εξάρχεια της Αθήνας.
Ένταση επικρατεί στο συλλαλητήριο στην Αθήνα .

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για