Γιατί η γνωριμία σας σταμάτησε στο πρώτο ραντεβού

ο ατυχές story έχει ως εξής

Αυτός ενθουσιασμένος με το ταπεραμέντο σου, ξετρελαμένος από τα όμορφα μάτια σου και γοητευμένος από την ανταπόκρισή σου στο ενδιαφέρον του, σου ζητάει να βγείτε μόνοι για να σιγουρέψει την νίκη του (σε βγάζει ραντεβού ναι…μάάάλιστα..). Κι η νύχτα βαίνει καλώς, ίσως και σε ανέλπιστα καλό βαθμό αν πέσεις θύμα του σεξαπίλ του από το πρώτο βράδυ κι ύστερα το χάος! Χάνεται, εξαφανίζεται κι συ περιμένεις το επόμενο τηλεφώνημα για το επόμενο ραντεβού που μέσα σου σημαίνει την εξέλιξη μιας σχέσης μαζί του, το οποίο όμως δεν έρχεται…δεν έρχεται! Κι συ περιμένεις, περιμένεις και βρίσκεις κι όλες αυτές τις γελοίες δικαιολογίες μέσα σου για να αιτιολογήσεις την παραμονή σου. Όμως, όχι δεν του χάλασε το κινητό, δεν είχε τόση δουλειά που δεν βρήκε ένα ρημαδολεπτό να σου στείλει έστω ένα μήνυμα , δεν έχασε το τηλέφωνό σου, δεν τον απήγαγαν οι εξωγήινοι !( έέλαα δεν τον πιστεύω!)

Δεν είναι σε φάση σχέσης

Ή όπως είχε πει η Ειρήνη Χειρδάρη  «δεν διαθέτει διαθεσιμοτρόνια» (γελάω..) .

Ναι βγήκε μαζί σου, σίγουρα του άρεσες πολύ εμφανισιακά για να έφτασε στο σημείο να θέλει μια πιο προσωπική συνάντηση, όμως ή ο ίδιος δεν είναι στην φάση που θέλει κάτι παραπάνω από την ζωή του και τις γυναίκες και σε είδε λίγο έτοιμη να πάρεις το ρόλο της βδέλλας , ή εσύ απλά δεν του το έβγαλες. Δεν είναι πρόβλημα δικό σου ,δεν είμαστε για όλους και δεν είναι όλοι για εμάς. Δεν θα έπρεπε αυτό το ενδεχόμενο να σε στενοχωρεί, αλλά να σε κάνει να καταλάβεις πως για να κάνεις σχέση χρειάζεται όχι απλώς έλξη, αλλά και ένα ταίριασμα, που δεν θα το βρεις με όποιον σου αρέσει εξωτερικά και για να μην είσαι αυτό που ψάχνει, σημαίνει πως κι εκείνος δεν είναι αυτό που ψάχνεις εσύ.

Υπάρχει άλλη


Κι συ που με ‘λεγες αγάπη σου μεγάληηηη, υπάάάρχει άλληη (τάδε έφη Μάρω Λύτρα). Κοίτα, μέσα σου το ξέρω πως είναι το πρώτο σενάριο που σκέφτηκες. Κι είναι το πιο ισχυρό για να μην ξαναβγεί μαζί σου ποτέ πάλι. Οι άντρες, λένε, πως όταν δεθούν με μία σχέση, δένονται πιο πολύ από τις γυναίκες σε συναισθηματικό επίπεδο(άλλο αν σε κάνει τάρανδο, Χριστούγεννα έρχονται !) .Έτσι, είναι πολύ πιθανό, αν βγήκε από μια σχέση πρόσφατα να έχει μια επικοινωνία με την πρώην του, που δεν τον αφήνει να προσπεράσει όσα έζησε με εκείνη και δυστυχώς πάντα στην σύγκριση θα βγαίνεις εσύ χειρότερη, γιατί το συναίσθημα τα κάνει όλα μέσα σου να φαίνονται καλύτερα και με ‘σένα δεν έχει προλάβει να δεθεί. Τώρα βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχει σχέση και να βγήκε μαζί σου παράλληλα, οπότε σε αυτή την περίπτωση πάμε και του καίμε το αυτοκίνητο ( δεν φταίς εσύ,άτιμη κοινωνία με τις πορείες και τους φανατισμένους σου, τα καλύτερα αυτοκίνητα χάνοντα !).

Θέλει να σε κάνει να κολλήσεις

Είναι κάποιοι άντρες, που και να θέλουν μια γυναίκα πολύ, θα αδιαφορήσουν , θα την γράψουν για να κολλήσει πιο πολύ, για να το παίξουν και λίγο πιο άντρες στους κολλητούς τους. Είναι πιθανό, λοιπόν, ενώ πέρασε πολύ καλά μαζί σου στο πρώτο ραντεβού, κι ενώ θέλει να ξαναβγείτε να μην σου στείλει μήνυμα την επόμενη μέρα για να βρεθείτε, για να σε «τρέξει» λίγο, να σε κάνει να αμφιβάλεις και για να δει αν θα κάνεις εσύ κάποια κίνηση. Λίγη ανασφάλεια μυρίζομαι, λίγη θέληση για επιβεβαίωση μυρίζομαι. Ελπίζω να είσαι η μοναδική από την οποία θα το θέλει αυτό!

Τον τρόμαξες


Βγήκατε, ήπιατε τα ποτά σας και συ το πήγες κατευθείαν στο σεξουαλικό και αυτός «μπλόκαρε». Όσο και απελευθερωμένοι να προσποιούνται πως είναι οι άντρες, πάντα θα τους τρομάζει μια γυναίκα που δείχνει εύκολα προσβάσιμη (you know what I mean..) .Μπορεί να είναι το στυλ του άντρα που του αρέσει να κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση σε όλα και να ξενέρωσε, μπορεί να φοβήθηκε πως έτσι είσαι με όλους και ενώ μπορεί να σε είχε στο μυαλό του ως κάτι πιο σοβαρό, του χάλασες την εικόνα και τώρα δεν έχει την επιθυμία να ξαναβγεί μαζί σου. Και μπορεί πραγματικά να σου άρεσε υπερβολικά πολύ και να σου βγήκε ή μπορεί και να είσαι κορίτσι πιο ανοιχτό στις προκλήσεις. Κανείς δεν θα ‘πρεπε να σε κρίνει γι’αυτό. Επειδή όμως, μάλλον, έτυχες σε αυτή την περίπτωση ,ίσως πρέπει να ψάξεις για κάτι άλλο. Γιατί όταν κάποιος σχηματίσει μια γνώμη για εμάς ,δύσκολα την αλλάζει.

Απλά δεν σε γουστάρει

Ήταν ένα από τα βράδια που δεν είχε τι καλύτερο να κάνει και βγήκε μαζί σου. Τόσο απλά, τόσο λιτά. Οι άντρες πολλές φορές, αντί να «σαπίζουν» βλέποντας μπάλα και πίνοντας μπύρες με τους φίλους τους, προτιμούν να βγουν με μία ελκυστική γυναίκα να πιούν το ποτό τους και αν αυτό εξελιχθεί σε κάτι, έχει καλώς. Μάλλον δεν τον ενθουσίασες τόσο, ώστε να σου τηλεφωνήσει αμέσως για να ξαναβγείτε. Περάσατε καλά και ως εκεί. Μην περιμένεις πάνω από το κινητό σου μέχρι να σου στείλει μήνυμα ‘γιατί και να το κάνει , θα είναι όταν πάλι θέλει να καλύψει τον χρόνο του λίγο πιο «ευχάριστα» και δεν το αξίζεις αυτό!

της Νικόλ Μικέ

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για