Αναπτήρες με βουτάνιο τέλος!! Ήρθαν οι αναπτήρες πλάσματος

Ήρθε η εποχή για ένα καθαρότερο περιβάλλον και οι γνωστοί αναπτήρες δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν από αυτό. O Mattthew Stoll ήταν ένα ανήσυχο μυαλό από μικρός όπως μας λέει ο ίδιος και του άρεσε αν λύνει προβλήματα της καθημερινότητας. Μετά από την σχολή του, αποφάσισε να ανοίξει την δική του εταιρείςι ηλεκτρονικών ειδών . Στην πορεία  έψαχνε για κάτι επαναστατικό.. «και γιατί όχι τον αναπτήρα» σκέφτηκε. Πήρε την ιδέα από τις μπαταρίες Tesla και την τεχνολογία που χρησιμοποιούν, προκειμένου να φτιάξει τον πρώτο επαναφορτιζόμενο αναπτήρα πλάσματος.

Μετά από ατελείωτες δοκιμές και πειραματισμούς με διάφορα μοντέλα, γεννήθηκε το Plazmatic X. 

Χαρακτηριστικά:

Το φορτίζετε από το micro-to-USB καλώδιο που διαθέτει. Όταν κατά την χρήση το λαμπάκια από μπλε γίνει κόκκινο, αυτό σημαίνει ότι η μπαταριά έχει αποφορτιστεί. Όταν η μπαταρία του τελειώσει, συνδέστε το καλώδιο USB στον αναπτήρα και το ενδεικτικό λαμπάκι θα ανάψει.

Όταν ο αναπτήρας φορτιστεί σε περίπου 20 με 30 λεπτά το λαμπάκι θα σβήσει μόνο του. Τότε μπορείτε να αφαιρέσετε το καλώδιο και να χρησιμοποιήσετε τον αναπτήρα σας.

Όταν φορτίζετε τον αναπτήρα σας,  το μπλε λαμπάκι παραμένει ανοιχτό και κλείνει όταν έχει φορτίσει πλήρως.

Ο αναπτήρας έχει και σύστημα ασφάλειας για τα παιδιά. Για να ενεργοποιήσετε την ασφάλεια, πατήστε συνεχόμενα 3 φορές το κουμπί ανάφλεξης και το κόκκινο λαμπάκι θα ανάψει τρις φορές. Ο αναπτήρας σας τώρα είναι ασφαλές.

Αν θέλετε να τον επαναφέρετε, πατήστε πάλι τρις φορές το κουμπί ανάφλεξης και το μπλε λαμπάκι θα ανάψει τρις φορές. Ο αναπτήρας έχει ξεκλειδώσει.

Ο αναπτήρας πλάσματος όταν φτάσει στο τελείωμα της ζωής του, ανακυκλώνεται όπως όλες οι ηλεκτρικές συσκευές. ΠΡΟΣΟΧΗ!  Κανένα μέρος του δεν αλλάζεται.

Για συντήρηση μπορείτε να τον καθαρίσετε. Πρώτα τον κλείνετε και μετά με μία μπατονέτα με αλκοόλ μπορείτε να καθαρίσετε τις ακίδες ανάφλεξης. Αφού στεγνώσει τελείως μπορείτε να τον ανάψετε πάλι.

Δειτε την μεγάλη γκάμα αναπτήρων πλάσματος εδω: https://www.plazmatic.com/collections/plazmatic-x

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για