Δυτική Ελλάδα: Το «δίδυμο» Κατσιφάρα-Χατζηλάμπρου στο β΄γύρο των εκλογών «δείχνουν» οι δημοσκοπήσεις

Κατσιφάρα και Χατζηλάμπρου βλέπουν στον Β’ γύρο οι δημοσκοπήσεις σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ημερησίας».

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της ΝΔ, όπως αναφέρει η εφημερίδα παρά τα χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, πέντε εν ενεργεία περιφερειάρχες που στηρίχθηκαν στις προηγούμενες εκλογές από τη Χαρ. Τρικούπη εμφανίζονται να δείχνουν ότι μπορούν να περάσουν στον δεύτερο γύρο με αντιπάλους υποψηφίους που είτε στηρίζονται από τη ΝΔ, είτε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, οι μετρήσεις δείχνουν πως οδηγούμεθα σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση μεταξύ τριών πασοκογενών υποψηφίων, αλλά η πολυδιάσπαση του χώρου δίνει το δικαίωμα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Χατζηλάμπρου να ελπίζει βάσιμα ότι θα είναι στον δεύτερο γύρο.

Ο νυν περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας, που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ έχει απέναντί του τον «αντάρτη» πρώην βουλευτή Ηλείας Γ. Ζαφειρόπουλο, αλλά και τον πρώην δήμαρχο Αγρινίου Θ. Σώκο που στηρίζεται από τη ΔΗΜΑΡ, με αποτέλεσμα να παραμένουν σχετικά χαμηλά ποσοστά και οι τρεις με τον κ. Κατσιφάρα, ωστόσο να προηγείται των υπολοίπων και να δείχνει ότι αυτός θα βρεθεί στον δεύτερο γύρο μαζί με τον κ. Χατζηλάμπρου.

Τρίτος φέρεται, όπως είναι λογικό λόγω της πρόσφατης ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του, ο υποψήφιος της Ν.Δ. Ανδρέας Κατσανιώτης ο οποίος ωστόσο καταγράφει συνεχή άνοδο.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για