Πάτρα: Ξύλο στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας- Έκτος ελέγχου η κατάσταση- Έγιναν τελικά οι εκλογές – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τα… βρήκαν τελικά η συνδικαλιστικές παρατάξεις του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας μετά την ένταση που προκλήθηκε νωρίτερα. Τελικά υπήρξε συμφωνία στις εκλογές για την Εφορευτική Επιτροπή να γραφτούν όλα τα σωματεία εκτός εκείνου των αποκλειστικών νοσοκόμων του ΠΓΝΠ το οποίο έκανε εκλογές χωρίς δικαστικό αντιπρόσωπο και της Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων με πρόεδρο τον Δ. Καραγεωργόπουλο για την οποία υπάρχει δικαστική απόφαση.
ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Eμπλοκή σημειώθηκε πριν από λίγο στη γενική συνέλευση του Εργατικού Κέντρου Πατρών, όταν συνδικαλιστικές παρατάξεις προσπάθησαν να αναβάλουν την διαδικασία επικαλούμενες τυπικούς και καταστατικούς λόγους. Ωστόσο το προεδρείο επικαλούμενο την ύπαρξη απαρτίας ξεκίνησε την διαδικασία του διοικητικού απολογισμού της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χάος στην αίθουσα.
Είναι ενδεικτικό ότι συνδικαλιστές, λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια λόγω της μεγάλης έντασης που επικρατούσε (φωτό – video).

Συνδικαλιστικά σωματεία που πρόσκειται στην αντιπολίτευση, κατηγόρησαν την διοίκηση του ΕΚΠ για συνέλευση παρωδία και ζήτησαν αναβολή, απαιτώντας να τους δοθεί το μητρώο μελών για να το ελέγξουν, εκφράζοντας ενστάσεις.

Η πρόεδρος του ΕΚΠ Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου και το προεδρείο ξεκίνησαν τη συνέλευση με τον διοικητικό απολογισμό, όμως η διαδικασία ήταν αδύνατον να συνεχιστεί λόγω της έντασης και των συνθημάτων που ακούγονταν στην αίθουσα.
Να σημειωθεί ότι στο ΕΚΠ επικρατούσε ένταση από το πρωϊ, καθώς τρία συνδικαλιστικά σωματεία είχαν στραφεί δικαστικά εναντίον της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, με πρόεδρο τον Δημήτρη Καραγεωργόπουλο, κερδίζοντας ασφαλιστικά μέτρα και αποτρέποντας την παρουσία 17 αντιπροσώπων του στην αποψινή συνέλευση.

 

 

 

PELOP.GR

GNOMIP.GR

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για