ΠΑΤΡΑ: Θέλετε τουαλέτα στο Νοσοκομείο Ρίου; Χαρτί υγείας… από τον προϊστάμενο!

Άλλα κόλπα στο Νοσοκομείο του Ρίου! Ακόμη και στις… τουαλέτες! Και επειδή φαίνεται πως τα οικονομικά των Νοσοκομείων πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, η Διοίκηση αποφάσισε να ελέγξει… και το χαρτί υγείας!

Φαίνεται πως ο Διοικητής παρατήρησε πως το χαρτί υγείας τελείωνε πιο γρήγορα από ότι θα έπρεπε, και εξέδωσε «διοικητικό διάταγμα»: Το χαρτί θα παραλαμβάνεται κάθε φορά από τον προϊστάμενο του τμήματος ο οποίος θα το παραδίδει… σε όποιον θέλει να κάνει την ανάγκη του!

Οπότε… (κατά το σκεπτικό της διοίκησης) θα υπάρχει περιορισμός στην κατανάλωσή του και έλεγχος! ‘Η κατά μία άλλη λογική… δεν θα μπορεί ο καθένας –πλην των υπαλλήλων- να το χρησιμοποιεί!

Ωστόσο η απόφαση της Διοίκησης έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια από την πλευρά των υπαλλήλων και ιδίως των γυναικών: «Μα είναι δυνατόν; Θα πρέπει να ξέρει ο καθένας πότε πάω τουαλέτα;» αναρωτιόταν υπάλληλος, ενώ άλλη μας έλεγε με χιούμορ: «Αυτό μας έλειπε να μετρούν και το βάρος του εναπομείναντος χαρτιού για να γνωρίζει ο Διοικητής αν κάναμε το «ψιλό» μας ή το «χοντρό» μας»!
Στις υπηρεσίες έχουν βγει μέχρι και «ανέκδοτα» για τη νέα διαταγή και φυσικά το γέλιο πάει σύννεφο! «Διακωμωδούμε την κατάσταση για να μην την αντιμετωπίσουμε διαφορετικά και γίνει εδώ μέσα της κακομοίρας» μας είπε συνδικαλιστής.

Το αποτέλεσμα του «διοικητικού διατάγματος» προφανές. Οι τουαλέτες δεν έχουν χαρτί υγείας και οι υπάλληλοι «ψάχνονται»! Τώρα σε περίπτωση που λείπει ο προϊστάμενος, δεν γνωρίζουμε αν έχει ορισθεί αντικαταστάτης διακινητής χαρτιών υγείας. Αν πάντως τα χαρτιά είναι κλειδωμένα και ο προϊστάμενος απουσιάζει… προβλέπουμε έως και «ατυχήματα» στο εσωτερικό του νοσηλευτικού ιδρύματος!

 

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για