Εξέλιξη βόμβα: Στη φυλακή ο δολοφόνος της Ελευθερίας Αγραφιώτου!

Μπορεί κάποιοι να υπέθεσαν ότι η υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη εμπλέκεται με αυτή της Ελευθερίας Αγραφιώτου (η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη και σεξουαλικά κακοποιημένη σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ), ωστόσο όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι δυο υποθέσεις δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καραϊβαζ, ποτέ μα ποτέ δεν υπήρξε ούτε μια πληροφορία ένδειξη ή στοιχείο που να διασυνδέει τις δυο υποθέσεις.

Το γεγονός ότι ο 58χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη απεικονίζεται σε μια νέα φωτογραφία να περπατά πλυμένος και καθαρός σε ένα πάρκινγκ, δεν σχετίζεται με το φόνο της Αγραφιώτου:

«Ο άνθρωπος αυτός ζούσε έτσι. Ήταν σε πάρκινγκ γιατί βιοποριζόταν από τις κλοπές αυτοκινήτων. Το είχε ομολογήσει αυτός ο άνθρωπος ότι από εκεί ζούσε και λογικό είναι να βρίσκεται σε πάρκινγκ. Η υπόθεση της Αγραφιώτου είναι εντελώς διαφορετική. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι έχουν συλλάβει τον δολοφόνο της Αγραφιώτου αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν.

Ο συγκεκριμένος είναι μέσα στη φυλακή για άλλα αδικήματα, αλλά δεν μπόρεσαν ποτέ να αποδείξουν τη συμμετοχή του στη δολοφονία της Αγραφιώτου. Η υπόθεση της δεν έχει «δέσει» και δεν πρόκειται να δέσει» τόνισε ο Γιώργος Καραϊβαζ, σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: star.gr

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για