Βρέθηκαν ίχνη του αεροσκάφους των Malaysia Airlines

Βρέθηκαν ίχνη του αεροσκάφους των Malaysia Airlines

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με το αεροπλάνο των Malaysia Airlines, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν λίγο μετά την απογείωση του από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο.

Τμήμα της πόρτας και της ουράς του αεροσκάφους των Malaysia Airlines, βρέθηκε σύμφωνα με βιετναμέζους αξιωματούχους.

Στο ραντάρ που παρακολουθούσε το αεροσκάφος της Malaysia Airlines φάνηκε ότι το Boeing 777 ενδέχεται να είχε κάνει αναστροφή και να επέστρεφε στην Κουάλα Λουμπούρ προτού εξαφανιστεί χθες τα ξημερώματα και γι’ αυτό τον λόγο οι μαλαισιανές ομάδες έρευνας έχουν επεκτείνει την επιχείρηση αναζήτησής τους στις δυτικές ακτές της χώρας, δήλωσε ένας αξιωματικός του στρατού της Μαλαισίας.

«Αυτό που κάναμε ήταν να ελέγξουμε όσα κατέγραψε το ραντάρ και καταλάβαμε ότι υπάρχει μια πιθανότητα το αεροσκάφος να έκανε αναστροφή», δήλωσε ο Ροντζάλι Νταούντ διοικητής της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας της Μαλαισίας.

Το αεροσκάφος, το οποίο μετέφερε 227 επιβάτες και 12μελές πλήρωμα και εκτελούσε την πτήση Κουάλα Λουμπούρ- Πεκίνο, φέρεται να συνετρίβη στα ανοικτά των ακτών του Βιετνάμ χθες Σάββατο, αφού έχασε τον έλεγχο με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στα ανοικτά των ανατολικών ακτών της Μαλαισίας.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για