Και για βιασμό ανήλικης έχει κατηγορηθεί ο 54χρονος που συνελήφθη στα Υψηλά Αλώνια-Το Σάββατο η απολογία των δύο ανδρών και της μητέρας των κοριτσιών

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Το Σάββατο θα απολογηθούν τελικά στον Ανακριτή ο 54χρονος Έλληνας, κάτοικος Πατρών, ο 32χρονος Πακιστανός και η 47χρονη από τη Ρουμανία, οι οποίοι συνελήφθησαν από ειδική ομάδα αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων την Τρίτη, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της αποπλάνησης παιδιών, της παιδικής πορνογραφίας και της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, ενώ η μητέρα κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Οι συλληφθέντες πήραν προθεσμία.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Στον Ανακριτή οδηγούνται σήμερα ο 54χρονος Έλληνας, κάτοικος Πατρών, ο 32χρονος Πακιστανός και η 47χρονη από τη Ρουμανία, οι οποίοι συνελήφθησαν από ειδική ομάδα αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων την Τρίτη, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της αποπλάνησης παιδιών, της παιδικής πορνογραφίας και της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, ενώ η μητέρα κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ουσιαστικά, οι δύο άνδρες φέρονται να ερωτοτροπούσαν στην πλατεία με τα κορίτσια από τη Ρουμανία, 12 και 17 ετών. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 32χρονος μετέβη με τις δύο ανήλικες σε ημιυπόγειο διαμέρισμα που διατηρεί κοντά στην πλατεία, στο οποίο πραγματοποιήθηκε έφοδος των αστυνομικών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου εντοπίστηκε ο αλλοδαπός δράστης, οι δύο ανήλικες και η 47χρονη μητέρα τους.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου του 32χρονου Πακιστανού με την 12χρονη, που μάλλον είχαν ληφθεί σε προγενέστερο χρόνο και δύο διεγερτικά χάπια (βιάγκρα) και ένα μαχαίρι.

Ο 54χρονος αρνείται τις κατηγορίες ωστόσο  ο άνδρας, που είναι ανύπανδρος, έχει κατηγορηθεί για βιασμό ανηλίκου. Συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2016 καταγγέλθηκε στο Γραφείο Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ότι ο άνδρας βίασε ανήλικη. Με βάση την καταγγελία σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία.

Το 12χρονο κορίτσι όπως και ο 15χρονος αδελφός της βρίσκονται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και θα παραμείνουν εκεί μέχρι η Εισαγγελία να αποφασίσει αν θα επιστρέψουν στη μητέρα τους ή όχι.

Το θέμα της παιδικής πορνείας έχει επανέλθει έντονα στην επικαιρότητα μετά και τις καταγγελίες στο διαδίκτυο για συμβάν στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων. Μάλιστα πολίτες ζήτησαν την παρέμβαση της Εισαγγελίας.

Η αστυνομία εξετάζει και άλλες περιπτώσεις – καταγγελίες για παιδική πορνεία. Αυτό ωστόσο που πολλές φορές δυσκολεύει το έργο της είναι το γεγονός ότι σε κάποιες περιπτώσεις τα παιδιά εκδίδονται από τους ίδιους τους γονείς του και τα «στεγανά» της οικογένειας δεν σπάνε εύκολα, ενώ η απόδειξη της χρηματικής συναλλαγής, δεν αποδεικνύεται πάντα αν και όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχει ένα αντίτιμο.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για