Μήνυμα του Γιώργου Τελώνη για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Η 27η Σεπτεμβρίου, ως Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, μας δίνει τα κατάλληλα ερεθίσματα, αφενός για να κατανοήσουμε και αφετέρου για να συνειδητοποιήσουμε, ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου προκειμένου να μπει (και) η Πάτρα με αξιώσεις στον χάρτη των δημοφιλών τουριστικών προορισμών.

Είναι ένας στόχος καθ’ όλα εφικτός, η επίτευξη του οποίου πρέπει να γίνει υπόθεση όλων μας, ένα στοίχημα που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε, σε μια συγκυρία μάλιστα ιδανική. Όπως θα έλεγε και ο Πάολο Κοέλιο, το σύμπαν συνωμοτεί για να πετύχουμε αυτό που πριν από κάποια χρόνια φάνταζε αδιανόητο.

Η ολοκλήρωση των απαραίτητων υποδομών, περίοπτη θέση στις οποίες κατέχουν οι νέοι οδικοί άξονες, σε συνδυασμό με τις υφιστάμενες (όπως το νέο λιμάνι και το αεροδρόμιο μας, ο Άραξος) καλλιεργούν το έδαφος για την πλήρη αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων μας, ούτως ώστε να κτίσουμε σταδιακά ένα σταθερό τουριστικό ρεύμα.
Μπορούμε, λοιπόν, να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε, υπό την προϋπόθεση ότι με γνώμονα τη συνεννόηση και τη συνεργασία θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον προαναφερόμενο, κοινό, σκοπό.

Ούριο άνεμο στα πανιά μας θα δώσει και η πιθανή ανάληψη και διοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019, καθώς μπορούν να αποτελέσουν μια ιδανική αφετηρία για μια εκκίνηση με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Ως Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Ελλάδος καλούμε όλους τους παραγωγικούς φορείς και τους πολίτες της περιοχής μας σε μια ενιαία πορεία, ώστε να φτάσουμε συντεταγμένα στον επιθυμητό προορισμό.

Οι καιροί, ου μενετοί.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για