ΑΧΑΪΑ: Κλείστηκαν σε ασανσέρ συλλόγου τρία άτομα και η γυναίκα…

Συνέβη σε γνωστό Σύλλογο (συνδικαλιστικό) και ακόμη… το συζητούν! Δύο μέλη του Συλλόγου και ένας ακόμη άνδρας είχαν μεταβεί στον χώρο που στεγάζεται ο Σύλλογος μετά τα μεσάνυχτα, προφανώς για την επίλυση κάποιου ζητήματος.

Χρησιμοποίησαν ασανσέρ για να ανέβουν στο χώρο των γραφείων, μόνο που λογάριασαν… χωρίς τα κιλά τους! Προφανώς ο ανελκυστήρας ήταν μικρός, όμως αν εξαιρέσουμε την κυρία της τριάδας η οποία δεν είναι υπέρβαρη, οι δύο άνδρες που την συνόδευαν ζύγιζαν… όσο τέσσερις μαζί (που λέει ο λόγος). Ετσι κάποια στιγμή μεταξύ των ορόφων το ασανσέρ… έμεινε! Σοκ! Η γυναίκα… δεν πίστευε αυτό που της συνέβαινε, ενώ είναι βέβαιο πως είχε κλειστοφοβία αν κρίνουμε από αυτό που της συνέβη κατά την διάρκεια του εγκλωβισμού της μαζί με τους δύο υπέρβαρους άνδρες. Γιατί στην κυριολεξία… «ούρησε πάνω της»! Από το σοκ και την τρομάρα που πήρε δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα ούρα της κι έτσι μέχρι να έρθει η Πυροσβεστική Υπηρεσία να τους απεγκλωβίσει… είχε συμβεί η «ζημιά»! Οι άλλοι δύο μέσα στην καμπίνα του ασανσέρ δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν, ενώ η κυρία από την ντροπή της είχε κοκκινίσει, όμως μπροστά στην τρομάρα που είχε πάρει… ούτε αυτό δεν υπολόγιζε.

Για καλή τους τύχη (μια και η ώρα ήταν 1 τα ξημερώματα και κανείς ίσως δεν θα έμπαινε στο κτίριο, τουλάχιστον για αρκετή ώρα) τα κινητά τους τηλέφωνα είχαν «σήμα» εντός του ανελκυστήρα. Ετσι κατάφεραν να ειδοποιήσουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία τους απεγκλώβισε.

Μάλιστα μόλις έγινε ο απεγκλωβισμός, έντρομη η γυναίκα παρακαλούσε να μην δοθεί ανακοίνωση από την υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό. Προφανώς για να μην δημοσιοποιηθεί αυτό που έπαθε. Πάνω στην τρομάρα της, ούτε τα αυτονόητο δεν μπορούσε να σκεφθεί. Ότι δηλαδή αφενός μεν η Πυροσβεστική δεν εκδίδει ανακοινώσεις για έναν επαγκλωβισμό από ασανσέρ και δεύτερον… δεν θα έγραφε ποτέ σε ανακοίνωση πως η απεγκλωβισμένη είχε ουρήσει εντός του ανελκυστήρα… από τον φόβο της!

Πάντως το γεγονός μαθεύτηκε πολύ γρήγορα. Τρεις οι «επιβάτες» του ανελκυστήρα, ε, κάποιος φρόντισε να εξιστορήσει όσα συνέβησαν στην «καμπίνα»! Και το πώς η πασίγνωστη γυναίκα… έχασε την γη κάτω από τα πόδια της… αλλά και τα ούρα της από την κύστη της… χωρίς φυσικά να το θέλει!

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για