Πάτρα: 400 κιλά ψάρια κατέσχεσε το Λιμενικό στην Ιχθυόσκαλα

Τετρακόσια κιλά παράνομων αλιευμάτων εντόπισε σήμερα το πρωί η Λιμενική Αρχή Πάτρας σε έρευνα που διενήργησε στην Ιχθυόσκαλα. Τα κατασχεθέντα αλιεύματα θα δοθούν σε ιδρύματα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σε αλιευτικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην Ιχθυόσκαλα Πατρών, από στελέχη του γραφείου αλιείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αλιεύματα διαφόρων ειδών, συνολικής ποσότητας περίπου εκατό (100) κιλών, τα οποία διακινούνταν προς πώληση χωρίς να φέρουν την κατάλληλη σήμανση.

Επιπρόσθετα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου τριακόσια (300) κιλά αλιεύματα, των οποίων ο κάτοχος δεν έχει εντοπιστεί.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, κινήθηκαν οι διαδικασίες επιβολής διοικητικών κυρώσεων, ενώ τα κατασχεθέντα αλιεύματα πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.»

 

  1. Βίντεο: 15 πράγματα που δεν ξέρατε για τον πολυτάλαντο πυγμάχο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ
  2. Ανατριχιάζει η μαρτυρία του Αλέξανδρου Βέλιου! Συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τις δύο τελευταίες μέρες της ζωής του – ΒΙΝΤΕΟ
  3. Ποιος είναι ο Πατρινός Πυροσβέστης που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο τραυματισμένος από πτώση βράχου στη Ζαχάρω -ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για