Το ξεχωριστό γυάλινο παπιγιόν-κολιέ της VETRO ® FASHION COMPANY ενισχύει το Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας

 

         Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με τον κο Ευθύμη Γαρουφαλή, ιδρυτή της εταιρίας VETRO FASHION COMPANY και σχεδιαστή των μοναδικών γυάλινων παπιγιόν, που  κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Πάτρα .

   Ο κος Γαρουφαλής  με δική του πρωτοβουλία, δημιούργησε ένα γυναικείο κολιέ  αποκλειστικά για το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ και την δράση μας Pink the City 2017. Το κολιέ διατίθεται σε λευκή  και ροζ απόχρωση, και  μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα είναι υπέρ των σκοπών του Συλλόγου.

   Μπορείτε να προμηθευτείτε τα γυάλινο κολιέ #PinkYourLife στην ξεχωριστή τιμή των  29.90 € από το e – shop της VETRO FASHION COMPANY https://www.vetroshop.gr/product/pink-the-city-patras/ .

   Το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ συνεχίζει, λοιπόν, και φέτος την διοργάνωση του event, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός για την πόλη της Πάτρας. Ξεκινήσαμε το 2013 με το πέρασμα της Γέφυρας, συνεχίσαμε με το PINK THE PORT και το PINK THE CITY 2015 και 2016. Φέτος, την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου, πάμε δυνατά για το PINK THE CITY 2017 – ένας περίπατος-εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

   Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν.ΑΧΑΙΑΣ, δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Δυτ. Ελλάδας, ήδη από το 2001 ως σήμερα, και υλοποιεί προγράμματα προς όφελος της γυναίκας που νοσεί από καρκίνο μαστού καθώς και προγράμματα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του γυναικείου πληθυσμού της ευρύτερης περιοχής για τον καρκίνο του μαστού.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για