Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός Πατρινός τυπογράφος Παναγιώτης Φορτώσης

Συγκίνηση και βαθιά θλίψη προξένησε η δυσάρεστη είδηση της εκδημίας του γνωστού και αγαπητού συμπολίτη Παναγιώτη Φορτώση σε ηλικία 83 ετών. Ο εκλιπών είχε διακριθεί στον κλάδο της τυπογραφίας και εθεωρείτο από τους καλύτερους επαγγελματίες στο χώρο.

Ο εκλιπών είχε εργαστεί στο ξεκίνημα της καριέρας του, στο τυπογραφείο του Καγιάφα και του ∆ιονυσόπουλου στα χρόνια της δεκαετίας του ’60.

Στη συνέχεια δημιούργησε τη δική του τυπογραφική επιχείρηση επί της Αγίου Ανδρέου µαζί µε τα αδέρφια του. Αξίζει να σημειωθεί πως την επιχείρηση συνεχίζει επάξια ο γιος του Βασίλης Π. Φορτώσης με την επωνυμία Φορτώσης Print Factory. Ο εκλιπών είχε αποκτήσει τρία παιδιά, την Γεωργία, τον Γιάννη Φορτώση που ασχολείται µε τον κλάδο των κατασκευών και τον Βασίλη, ο οποίος όπως προείπαμε, συνεχίζει την επιχείρηση που ίδρυσε ο πατέρας του.

Η κηδεία του Παναγιώτη Φορτώση θα γίνει την Παρασκευή 19/5/2017 στις 16.00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Β’ Δημοτικό κοιμητήριο Πατρών στην Λεύκα.

Ο θάνατος του Παναγιώτη Φορτώση έγινε γνωστός νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης και η είδηση για την εκδημία του λύπησε την τοπική κοινωνία που τον εκτιμούσε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

 

Γράψτε μια απάντηση

Γράψε πρώτος ένα σχόλιο

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για