ΠΑΤΡΑ: Ενημέρωση μαθητών από αστυνομικούς για τα ναρκωτικά-Επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο Αγίου Βασιλείου

Ενημερωτική διάλεξη με θέμα τα ναρκωτικά πραγματοποιήθηκε από καταρτισμένους αστυνομικούς στο Γυμνάσιο του Αγίου Βασιλείου.

Οι μαθητές εκτός από τις γνώσεις που απέσπασαν είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και τον ανιχνευτή αστυνομικό σκύλο Ρίκι

Οι προληπτικές – ενημερωτικές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στη Δυτική Ελλάδα θα συνεχιστούν αμείωτα Ενημερωτική διάλεξη με θέμα «Ουσίες που προκαλούν εξάρτηση», πραγματοποίησαν, προχθές το πρωί, (11-5-2017), καταρτισμένοι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας σε μαθητές του  Γυμνασίου του Αγίου Βασιλείου.

Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε από το Διοικητή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, Αστυνόμο Β΄ ΦΕΡΤΑΚΗ Διαμαντή και τον Υποδιοικητή της ίδιας Υπηρεσίας, Υπαστυνόμο Α΄ ΦΡΑΓΓΟ Χρήστο, μετά από πρόσκληση του Διευθυντή του Σχολείου και παρακολουθήθηκε από περίπου 150 μαθητές  Γυμνασίου.

Κατά την ενημερωτική εκδήλωση, οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να αντλήσουν πρωτογενώς, γνώσεις και εμπειρίες, να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν και να υποβάλλουν ερωτήματα για το μείζον ζήτημα της εξάρτησης από απαγορευμένες ουσίες.

2 ΣΧΟΛΕΙΟ.jpg

Παράλληλα οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ανιχνευτή αστυνομικό σκύλο Ρίκι, ο οποίος με την αποτελεσματική όσφρηση του έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει καλά κρυμμένες ή θαμμένες ναρκωτικές ουσίες, όπου ο εντοπισμός τους, με τις ανθρώπινες αισθήσεις, είναι αδύνατος. https://www.facebook.com/hellenicpolice/videos/233016950470193/

Επισημαίνεται ότι η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα συνεχίσει να είναι αρωγός, συνεργαζόμενη με όλους τους φορείς της περιοχής μας, για την πραγματοποίηση κοινωνικών δράσεων, οι οποίες αποσκοπούν στην ενημέρωση των πολιτών και στην πρόληψη της εγκληματικότητας.

Γράψτε μια απάντηση

Γράψε πρώτος ένα σχόλιο

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για