Ελεύθερος ο 28χρονος Πατρινός που σκότωσε τη μάνα του! ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ

Ο 28χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε και σκότωσε την μάνα του τον Αύγουστο του 2016 μέσα στο σπίτι τους στην οδό Μπουκαούρη στην Πάτρα «έπεσε» στα μαλακά, στο Δικαστήριο του Αιγίου. Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο συνεδρίασε σήμερα και στο εδώλιο κάθισε ο Α.Μ.

Το Δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία από ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βαριά σωματική βλάβη η οποία επέφερε τον θάνατο. Εδωσε δε στον κατηγορούμενο και το σημαντικό ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού.

Ετσι από ισόβια καταδικάστηκε σε 5 έτη φυλάκιση. Μάλιστα η έφεση που άσκησε, είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα και ο νεαρός αποφυλακίζεται! Στην απολογία του τόνισε πως λάτρευε τη μητέρα του ενώ ακόμη και σήμερα φάνηκε σαν να μην παραδέχεται τι έχει συμβεί, σαν να μην ήξερε τι είχε κάνει. Να υπενθυμίσουμε πως ο 28χρονος είχε διαπληκτιστεί με τη μητέρα του μέσα στο σπίτι, την είχε χτυπήσει βάναυσα, ειδοποίησε ασθενοφόρο πολύ αργότερα, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και εξέπνευσε 8 ημέρες αργότερα.

Και τότε η Αστυνομία τον συνέλαβε. Ο δράστης είχε πει στους αστυνομικούς πως κάποιος ληστής είχε χτυπήσει την μητέρα του. Ωστόσο δεν έπεισε. Ομως ακόμη και όταν οδηγήθηκε στον ανακριτή δεν έλεγε πως χτύπησε τη μητέρα του. Λες και δεν είχε κατανοήσει τι είχε συμβεί. Κάτι που απεδείχθη και στο Δικαστήριο.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: ,

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για