Φρίκη στην Αυστραλία – Έβαλε φωτιά στην κόρη του (ΦΩΤΟ)

Ένας πατέρας περιέλουσε την κόρη του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά σε μια έκρηξη οργής επειδή όπως είπε… ήταν «πολύ όμορφη», στο Περθ της Αυστραλίας.

 

Το τρίχρονο κοριτσάκι υπέστη «σοβαρά και απειλητικά για τη ζωή της εγκαύματα» , στο 13% του σώματός της, ενώ της έμειναν και μόνιμες ουλές μετά από αυτή την βάναυση επίθεση που δέχτηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, τον Αύγουστο του 2015.

Ο άνδρας περιέλουσε με βενζίνη και την μεγαλύτερή του κόρη, η οποία είναι 7 χρονών και πάσχει από αυτισμό, αλλά ευτυχώς δεν της έβαλε φωτιά.
Ένας αστυνομικός που ζει δίπλα και που ήταν εκτός υπηρεσίας, άκουσε κραυγές και έτρεξε να βοηθήσει, ενώ κάλυψε το κοριτσάκι με μία κουβέρτα για να σβήσει τις φλόγες.

Ο Edward John Herbert Herbert βρισκόταν στην κουζίνα και έπινε μπύρα. Όταν ο αστυνομικός τον ρώτησε τι είχε κάνει, αυτός απάντησε ότι έβαλε φωτιά στη μικρή του κόρη «επειδή ήταν πάρα πολύ όμορφη». Πρόσθεσε επίσης ότι «ήταν τα παιδιά του» κι ότι μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε.

Επιτέθηκε μάλιστα στον γείτονά του, Daniel McMillan, με ένα μαχαίρι και πετώντας του τρία μπουκάλια, ωστόσο αυτός κατάφερε να τον ακινητοποιήσει χτυπώντας τον στο κεφάλι με έναν πυροσβεστήρα.

Ο πατέρας των κοριτσιών, ομολόγησε ότι σκόπευε να τα σκοτώσει.

Σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο της Δυτικής Αυστραλίας, ο δράστης λίγο πριν προχωρήσει σε αυτή την αποτρόπαιη πράξη, έπινε και είχε καπνίσει κάνναβη.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ο Herbert κυνήγησε τη σύντροφό του με ένα μαχαίρι και απείλησε να ανατινάξει το σπίτι πριν βάλει φωτιά στην κόρη του.

Η σύντροφός του προσπάθησε να τον ηρεμήσει, αλλά σε κάποιο σημείο ο άνδρας της είπε ότι «έρχεται ο λυκάνθρωπος. Αυτό είναι σ…α, θα σε σκοτώσω», όπως αναφέρει το ABC.

Την ώρα που απομακρυνόταν και ο γιος του από το σπίτι, φέρεται να είπε: «Μην ανησυχείτε, δεν θα έβαζα φωτιά στο αγόρι μου».

Η δίκη συνεχίζεται.

Πηγή: Mirror, πηγή φωτο: Facebook

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για