Στρατιωτικό ελικόπτερο προσγειώνεται στον δρόμο και ζητά οδηγίες από οδηγό νταλίκας (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Στρατιωτικό ελικόπτερο προσγειώθηκε… θεαματικά σε δρόμο του Καζακστάν και μάλιστα μπροστά σε εμβρόντητους οδηγούς φορτηγών που τον διέσχιζαν εκείνη την ώρα. Οι στιγμές αιφνιδιασμού και αμηχανίας, όσο βρίσκονταν οι οδηγοί τετ-α-τετ με το ελικόπτερο, πήραν απρόσμενη τροπή όταν κατέβηκε από αυτό ένα μέλος του πληρώματος και, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ζήτησε από τον οδηγό της πρώτης νταλίκας οδηγίες για να φτάσει στην πιο κοντινή πόλη!

Το βίντεο, που κυκλοφόρησε στα social media, δείχνει στην αρχή το ελικόπτερο- που χρονολογείται από τη σοβιετική εποχή- στο οδόστρωμα. Μετά φαίνεται να κατεβαίνει ένας άνδρας και να χαιρετά τον οδηγό της πρώτης νταλίκας, ρωτώντας στη συνέχεια, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οδηγίες. Στη συνέχεια επιστρέφει στο ελικόπτερό του.

«Χάθηκαν» ακούγεται να λέει κάποιος στο βίντεο «ήθελε να ζητήσει οδηγίες για το Aktobe. Πώς μπορείς να χαθείς στη στέπα;»

Το βίντεο τελειώνει με το ελικόπτερο να απογειώνεται.

Το υπουργείο Άμυνας του Καζακστάν, που κατακλύστηκε από ερωτήματα σχετικά με το περιστατικό, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δηλώνει πως ήταν μια «σχεδιασμένη άσκηση οπτικού προσανατολισμού». Σύμφωνα μάλιστα με την ανακοίνωση, η άσκηση ήταν επιτυχία.

«Το ελικόπτερο επέστρεψε στη βάση του» καταλήγει η ανακοίνωση.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για