Ασύλληπτο: Έκλεισαν νωρίς δημόσια υπηρεσία λόγω… Τσικνοπέμπτης

Στην Ελλάδα της κρίσης, που η Ευρώπη αρνείται να δώσει χρήματα στους Έλληνες γιατί είναι «τεμπέληδες», δημόσιοι υπάλληλοι έρχονται σήμερα να τους επιβεβαιώσουν.

Τα σημεία εξυπηρέτησης κοινού του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων έκλεισαν νωρίτερα, λόγω… Τσικνοπέμπτης!

Ο ΟΓΑ σε – μία ομολογουμένως πρωτότυπη – ανακοίνωσή του τονίζει πως, λόγω των εκδηλώσεων που θα διοργανώσει ο σύλλογος των εργαζομένων του με αφορμή το έθιμο της Τσικνοπέμπτης, το ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού για την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου μειώνεται κατά μία ώρα, δηλαδή έως τις 13.30.

Κατά συνέπεια, η είσοδος του κοινού στις κεντρικές υπηρεσίες του αλλά και στα δύο κέντρα εξυπηρέτησης της Πατησίων (συμβολή οδών Πατησίων και Καποδιστρίου) και του κέντρου (οδός Αβέρωφ 7) επιτρεπόταν από τις 09.00 έως τις 13.30, αντί για τις 14.30 που ισχύει για τις υπόλοιπες εργάσιμες ημέρες.

Γι’ αυτόν τον λόγο λοιπόν και… κατ’ εξαίρεση μπροστά στο παραδοσιακό τσιμπούσι της ημέρας, η ενημέρωση των πολιτών μπορεί να περιμένει…

Παράλληλα νωρίτερα έκλεισαν και πολλές υπηρεσίες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με αποτέλεσμα οι πολίτες που πήγαν για να εξυπηρετηθούν, να φεύγουν απορημένοι και απογοητευμένοι.

Πηγή: real.gr

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για