«Έφυγε» από τη ζωή γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Έδωσε την μάχη της με τον καρκίνο αλλά δυστυχώς κατέληξε η τραγουδίστρια.

« «έφυγε» χθες απ τη ζωή η τραγουδίστρια Νανά Χάρμα. Ηταν κόρη του Τόλη και της Λίτσας Χάρμα (το γνωστό Ντούο Χάρμα). του αυθεντικού λαϊκού ντουέτου που- πρωταγωνιστούσε πριν το 70 σε όλες τις αθηναΙκές πίστες, σε ελληνικές ταινίες και στα θέατρα.,» ! Η Νανά παιδεύτηκε κι έφυγε κι εκείνη από τον καρκίνο…

Ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Σταύρο Μαρλιακούτσο που για πολλά χρόνια πρόσφερε προγράμματα με επιτυχία από το κέντρο του στην παραλία » ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΒΑΡΕΛΙ» . Το τραγούδι «Όταν πίνει μια γυναίκα».όπως αναφέρει ο Μάκης Μάτσας στο βιβλίο του «Πίσω από την μαρκίζα» προοριζόταν για τη Νανά Χάρμα . Η Νανά έλειπε τότε στην Αμερική και ο συνθέτης του τραγουδιού Βασ. Βασιλειάδης βιαζόταν να κυκλοφορήσει το τραγούδι του «..Δεν το δοκιμάζουμε με την Αλεξίου;» πρότεινε…Κι έτσι το ερμήνευσε η Αλεξίου.

Ο πατέρας της ο Τόλης Χάρμας στην ταινία «Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο» στη σκηνή του γαμήλιου τραπεζιού χορεύει και τραγουδάει μαζί με τον Βασ. Αυλωνίτη το «Είμαι άντρας και το κέφι μου θα κάνω» ενώ η μητέρα της η Λίτσα Χάρμα ήταν αυτή που στη σκηνή του λέει «…κάτσε κάτω ρε που θα κάνεις το κέφι σου…» έγραψε μία διαδικτυακή φίλη στο facebook.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: ,

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για