Αυτόφωρο ο Λιάγκας μετά από μήνυση της Νέγκα: Πού ήταν και έτρεχε να κρυφτεί

Γιατί κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα;

Σήμερα το απόγευμα ο Γιώργος Λιάγκας και οι συντελεστές του Lucky Room είχαν γύρισμα.

Το επεισόδιο βρισκόταν προς το τέλος τους και έμενε να γυριστεί η τελική φάση όταν ο δημοσιογράφος έλαβε ένα τηλεφώνημα και ενημερώθηκε για την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που υπέβαλε η δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα σε βάρος του, για τα όσα εκείνος σχολίασε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής, «Πρωινό στην Αθήνα», στο ΛΑΜΨΗ 92.3.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποχώρησε από τα στούντιο ΚΑΠΑ όπου γίνονται τα γυρίσματα του Lucky Room, καθώς κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία.

Καθώς η διαδικασία του αυτοφώρου διαρκεί 24 ώρες, ο δημοσιογράφος δεν θα μπορέσει λογικά να βρεθεί στην πρωινή του ραδιοφωνική εκπομπή που ξεκινά στις 07.00 π.μ.

Στις σχετικές του δηλώσεις ο γνωστός δημοσιογράφος είπε για την κ. Νέγκα «γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο, να κάνει εκπομπή μέσα από το φέρετρο, να τελειώνει η φασαρία;».

Μετά τα παραπάνω, η γνωστή δημοσιογράφος απευθύνθηκε στο δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια και των συνεργατών του, και υπέβαλε μήνυση κατά του Γιώργου Λιάγκα.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Κούγια:

«Η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα ανέθεσε στο δικηγορικό μας γραφείο να υποβάλλουμε έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα για τα όσα εκείνος ισχυρίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», που παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3.

Κατά την κρίση του δικηγορικού μας γραφείου τα όσα ισχυρίστηκε στην εν λόγω εκπομπή ο κ. Γιώργος Λιάγκας συνιστούν διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία».

 

Γράψτε μια απάντηση

Γράψε πρώτος ένα σχόλιο

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για