Βάλτε μέσα τα πορτοφόλια σας και πείτε τέλος στις ατελείωτες ουρές – Έρχεται το υπερκατάστημα Amazon Go (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία νέα εποχή ξεκινά στις αγορές, με την Amazon να λανσάρει το πρώτο υπερκατάστημα χωρίς ουρές και μετρητά το Amazon Go.

Όλες οι συναλλαγές θα γίνονται ασύρματα και δεν θα υπάρχουν ταμία πουθενά. Για αρχή ο πελάτης θα έχει εγκαταστήσει στο κινητό του μια εφαρμογή App της Amazon, που θα του επιτρέπει να εισέρχεται στο κατάστημα διαβάζοντας ένα QR code. Έπειτα θα μπορεί να περιπλανιέται στο κατάστημα κάνοντας ελεύθερα τις αγορές του, επιλέγοντας τα αγαθά που θέλει εύκολα και γρήγορα από τα ράφια.

Ειδικά Αισθητήρια (Σένσορες) θα καταλαβαίνουν αν ένα προϊόν επιλέγεται απο τα ράφια και θα ενημερώνουν αυτόματα το καλάθι αγορών του καταναλωτή. Επίσης αν κάποιος μετανοιώσει για μια επιλογή προϊόντος και θέλει να την επιστρέψει, το σύστημα θα καταλαβαίνει oτι το προϊόν επεστράφη στο ράφι και θα το αφαιρεί απο το καλάθι αγορών του καταναλωτή. Στο τέλος κατά την έξοδο ο πελάτης θα χρεώνεται αυτόματα στη κάρτα του, το σύνολο των προϊόντων που θα έχει επιλέξει και θα φεύγει κανονικά χωρίς να περιμένει σε κανένα ταμείο. Τόσο απλά!!! Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε!

 

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: ,

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για