Πάτρα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του Μ. Θάνου- «Έφυγε» από την ζωή ενώ κοιμόταν!

Νεότερη Ενημέρωση: Βουβός ο πόνος στην κηδεία του 26χρονου Μιχάλη Θάνου, που τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ρίο.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών, με ένα γιατί να μένει αναπάντητο, γιατί ο δικός τους άνθρωπος έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από την ζωή.

Ο άτυχος νεαρός Δικάκτωρ του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου της Πάτρας, έφυγε από την ζωή χθες την ώρα που κοιμόταν.

Πρώτη Ενημέρωση: Στις 4 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ρίου θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία  του 26χρονου Μιχάλη Θάνου, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Α΄Δημοτικό  Κοιμητήριο Πατρών.

Ο 26χρονος φοιτητής και υποψήφιος διδάκτωρ του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών, «έφυγε» από την ζωή χθες τα ξημερώματα ενώ κοιμόταν.

Ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια θανάτου καθώς ο 26χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγειας. Πληροφορίες θέλουν ο άτυχος νεαρός να υπέστη ανακοπή καρδιάς

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για