Πάτρα: Κώστας Χριστόπουλος " Δεσμευόμαστε ότι θα ασκήσουμε με υπευθυνότητα και ευσυνειδησία τα αντιπολιτευτικά μας καθήκοντα"

Πάτρα: Κώστας Χριστόπουλος «Δεσμευόμαστε ότι θα ασκήσουμε με υπευθυνότητα και ευσυνειδησία τα αντιπολιτευτικά μας καθήκοντα»

Ο επικεφαλής της «Νέας Πόλης», Κώστας Χριστόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ευχαριστούμε τους συνδημότες μας για την εμπιστοσύνη, την στήριξη και την δύναμη που μας έδωσαν την πρώτη και την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών.

Η κάλπη ανέδειξε τη «Νέα Πόλη» σε ισχυρή μειοψηφία με ποσοστό που άγγιξε το 40%. Δεσμευόμαστε ότι θα ασκήσουμε με υπευθυνότητα και ευσυνειδησία τα αντιπολιτευτικά μας καθήκοντα.

Η συμμετοχή των 42 εκλεγμένων μελών μας στα όργανα αποφάσεων του Δήμου, στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, στο κέντρο και τη γειτονιά, θα κινείται στο πλαίσιο των θέσεων που αναπτύξαμε προεκλογικά.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρώσουμε έναν κύκλο επαφών με τα εκλεγμένα μέλη του συνδυασμού μας, προκειμένου να διαμορφώσουμε το πλαίσιο λειτουργίας του και να ορίσουμε τομείς παρακολούθησης του δημοτικού έργου. Τα στελέχη της «Νέας Πόλης» θα παρακολουθούμε την κατεύθυνση που κινείται ο Δήμος, θα καταγράφουμε την καθημερινότητα του δημότη σε κάθε γειτονιά και θα πιέζουμε για να βελτιωθεί, θα ζητάμε επιτακτικά να παραχωρηθούν ουσιαστικές αρμοδιότητες του κεντρικού Δήμου στα τοπικά συμβούλια.

Εμείς, θα είμαστε ΕΔΩ για να στηρίξουμε όλους τους συνδημότες μας (είτε μας ψήφισαν, είτε όχι) στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, και προπαντός τη νεολαία της Πάτρας, η οποία πίστεψε στο όραμα και το σχέδιο της «Νέας Πόλης», και μας έδωσε το μεγαλύτερο ποσοστό στις δυναμικές ηλικίες των 18-24 ετών. Η επιλογή των νέων μας να στηρίξουν τον συνδυασμό «Νέα Πόλη», μας γεμίζει με ιδιαίτερη ευθύνη και αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη για την μελλοντική πορεία της δημοτικής παράταξης που έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής.

Θα συμβάλουμε δημιουργικά στην επίτευξη των στόχων της Πόλης μας, αλλά και θα αντιδράσουμε δυναμικά απέναντι σε όσους ενδεχομένως προσπαθήσουν να μετατρέψουν τον Δήμο σε κομματικό μετερίζι ή σε πεδίο προσωπικών εξυπηρετήσεων. Αυτή η Πόλη έχει δικαίωμα στον ήλιο κι όποιοι για λόγους συμφερόντων προσπαθούν να τον κρύψουν θα μας βρουν απέναντί τους.

Κοιτάζουμε μπροστά, με αγάπη και διάθεση προσφοράς στην Πόλη, όπως κάναμε πάντα. Συνεχίζουμε πιο δυνατά.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για