Νομαρχιακό Τμήμα Αχαΐας της ΑΔΕΔΥ - Η Δημοκρατική Συνεργασία πρώτη δύναμη

Νομαρχιακό Τμήμα Αχαΐας της ΑΔΕΔΥ – Η Δημοκρατική Συνεργασία πρώτη δύναμη

Με την συμμετοχή 180 Συνέδρων, από τους 186 συνολικά Εκλεγμένους Αντιπροσώπους των Σωματείων – Μελών του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, πραγματοποιήθηκε το 7ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Στο τέλος των εργασιών αυτού του Συνεδρίου, όπου αξίζει να τονίσουμε ότι συμμετείχαν τα 27 από τα 34 συνολικά Σωματεία – Μέλη του Ν.Τ, είχαμε τις εκλογικές διαδικασίες, για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, όπου τα σχετικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ: 186 Σύνεδροι.

ΨΗΦΙΣΑΝ: 180.

ΛΕΥΚΑ : 2.

ΕΓΚΥΡΑ: 178.

ΕΛΑΒΟΝ:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: 50 Ψήφους, ποσοστό 28,09 %, 3 έδρες στην Εκτελεστική Γραμματεία (Αθανασόπουλος, Ευαγγελάτος, Σκεπετάρης) και μία στην Εξελεγκτική Επιτροπή.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: 39 Ψήφους, ποσοστό 21,91 %, 2 έδρες στην Εκτελεστική Γραμματεία (Σταμούλης, Γιαννάκενας) και μία στην Εξελεγκτική Επιτροπή.

Δ.Α.Σ: 29 Ψήφους, ποσοστό 16,30 %, 2 έδρες στην Εκτελεστική Γραμματεία (Σκιαδάς, Ντουντούμη) και μία στην Εξελεγκτική Επιτροπή.

ΔΑΚΕ: 27 Ψήφους, ποσοστό 15,16 %, 2 έδρες στην Εκτελεστική Γραμματεία (Σουγλέρης, Βενέρης).

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ για την ΑΛΛΑΓΗ: 26 Ψήφους, ποσοστό 14,60 %, και 2 έδρες στην Εκτελεστική Γραμματεία (Πασσάς, Αναγνωστόπουλος).

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: 7 Ψήφους, ποσοστό 3,94 %.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι, για πρώτη φορά από την σύσταση του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, τον Γενάρη του 1993, δεν ήταν υποψήφιος ο επί αρκετά χρόνια Πρόεδρος του Ν.Τ Κώστας Πετρόπουλος, λόγω της εκλογής του στο ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΑΔΕΔΥ, ιδιότητα που του δίνει την δυνατότητα να συμμετάσχει στις Συνεδριάσεις κλπ δράσεις του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για