Πάτρα-Tώρα: Συλλαλητήριο του ΠΑ.ΜΕ για την ανεργία στην Πλατεία Γεωργίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Νεότερη Ενημέρωση: Αψηφώντας το κρύο και την βροχή, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Πλατεία Γεωργίου η συγκέντρωση- συλλαλητήριο για την Ανεργία που διοργανώνουν το ΠΑ.ΜΕ μαζί με την  ΠΑΣεβε – την ΠΑΣΥ- το Μ.Α.Σ, την Ο.Γ.Ε.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η κινητοποίηση στην Πλατεία Γεωργίου.

pame sullalitirio patratora3 pame sullalitirio patratora4

Πρώτη Ενημέρωση: Η Γραμματεία νομού Αχαΐας του ΠΑΜΕ μαζί με την ΠΑΣεβε – την ΠΑΣΥ- το Μ.Α.Σ, την Ο.Γ.Ε  καλούμε όλους τους άνεργους, τους απολυμένους όλων των κλάδων, να βρεθούμε όλοι μαζί στην συγκέντρωση – συλλαλητήριο στην Πάτρα, σήμερα  ώρα 7 το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου.

Να δώσουμε μαζικό παρών για να νοιώσουν κυβέρνηση και μεγαλοεργοδοσία την δύναμη μας. Δεν μας αξίζει ζωή, χωρίς δουλειά, χωρίς μεροκάματο, χωρίς ασφάλιση, χωρίς να μπορούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια εμείς και τα παιδιά μας.

Να αφήσουμε στην άκρη την μιζέρια, την απογοήτευση, το φόβο και να δώσουμε τη μάχη απαιτώντας μέτρα ανακούφισης για όλους μας. Προσπαθούν κυβέρνηση και κεφαλαιοκράτες να ρίξουν το φταίξιμο της φτώχειας και της ανεργίας σε μας. Να τους γυρίσουμε την πλάτη. Να τους πολεμήσουμε. Με την οργάνωση του αγώνα μας, με την ενότητα μας, με την αλληλεγγύη μας.

Να μην μείνουμε απαθείς και άπραγοι. Δεν ευθυνόμαστε εμείς για το κλείσιμο των επιχειρήσεων. Αυτοί που ευθύνονται είναι οι επιχειρηματίες, οι μεγαλοεργολάβοι, οι τραπεζίτες, οι μεγαλέμποροι, οι εφοπλιστές. Να μην τους πιστεύουμε, μας κοροϊδεύουν όταν λένε ότι «κάντε υπομονή έρχεται η ανάπτυξη». Μια ανάπτυξη με τσακισμένη τη ζωή μας και τα δικαιώματα μας.

Όπως λέει και ο Μπρέχτ:

«Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι κηρύχνουν τη λιτότητα.

Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσίματα ζητάνε θυσίες.

Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους για τις μεγάλες εποχές που θα ‘ρθουν…».

Καλούμε τους άνεργους και τις άνεργες της πόλης μας, τα πρωτοβάθμια σωματεία, τη φτωχή και μεσαία αγροτιά, τους μικρούς και υπόθεση το συλλαλητήριο για την ανεργία.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ και ώρα 7 μ.μ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

pame sullalitirio patratora pame sullalitirio patratora2

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για