Αγρίνιο: Έκλεψαν όχημα και συνελήφθησαν σε αστυνομικό έλεγχο

Αμαλιάδα: Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω διαρρήκτης

Παραβίαζε τα ρολά φορώντας γυναικείες κάλτσες στα χέρια για να μην αφήνει αποτυπώματα και τύλιγε με ρούχα τα αντικείμενα με τα οποία έσπαζε τα τζάμια για να τρυπώνει στο εσωτερικό των σπιτιών! Αυτή ήταν η αμφιέση του 44χρονου διαρρήκτη που συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω στο Τραγάνι Αμαλιάδας.

Ένας αστυνομικός της Ασφάλειας που περιπολούσε στην περιοχή, ειδοποιήθηκε από περίοικους ότι ο 44χρονος είχε διαρρήξει δυο γειτονικά σπίτια και τον τσάκωσε πριν καταφέρει να διαφύγει. Από την έρευνα προέκυψε ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε διαπράξει άλλες τρεις διαρρήξεις στο σπίτι ενός 45χρονου στην Αμαλιάδα με λεία κοσμήματα αξίας 200 ευρώ, σε αυτό μιας 57χρονης στην Κουρούτα απ’ όπου έκλεψε κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 2.000 ευρώ και στο σπίτι ενός 74χρονου στο Τραγάνι απ’ όπου πήρε ένα κινητό το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του.

Ο 44χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ τα κλοπιμαία που κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ωστόσο, η Ασφάλεια συνεχίζει την έρευνα για να εξακριβώσει αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές στην ευρύτερη περιοχή, όπου υπάρχουν αραιοκατοικημένες εκτάσεις και ίσως να μην έχουν γίνει αντιληπτές οι διαρρήξεις.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για