Πάτρα: Σπύρος Παπασπύρου «Δεν έχουμε καταλήξει εάν και ποια αστυνομικά τμήματα θα καταργηθούν» – Τι δήλωσε για την αναδιοργάνωση των υπηρεσίων (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Με τους Διευθυντές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος είχε ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Σπύρος Παπασπύρου κατά την σημερινή του επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας.

«Ηταν μια πολύ καλή συζήτηση και με αφορμή την αναδιοργάνωση εξετάσαμε πως λειτουργεί το σύστημα και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Η Δυτική Ελλάδα δούλεψε ιδιαίτερα καλά όπως το περίμενα άλλωστε πάνω στο κομμάτι της αναδιοργάνωσης των υπηρεσίων», δήλωσε ο Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, εξερχόμενος πριν από λίγη ώρα από το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας.

Ερωτηθείς ο κ. Παπασπύρου σχετικά με την κατάργηση αστυνομικών τμημάτων όπως αυτό στην περιοχή της Ακράτας απάντησε «ακόμα δεν έχουμε κατασταλάξει, γίνονται κάποιες μελέτες δεν είναι όμως ακόμα κάτι βέβαιο», για να προσθέσει «θα πρέπει να συνεχίσει η καλή συνεργασία των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Πάτρας αλλά και της Δυτικής Ελλάδος με τους τοπικούς φορείς».

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για