Πάτρα: Κλίμα αισιοδοξίας στο εκλογικό κέντρο Κατσιφάρα – Εν αναμονή των δηλώσεων του υποψήφιου Περιφερειάρχη (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύς εξακολουθεί να είναι ο κόσμος που βρίσκεται αυτή την ώρα στο εκλογικο κέντρο του υπόψηφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολου Κατσιφάρα, στην Πλατεία Γεωργίου.

Η αγωνία για το νικηφόρο αποτέλεσμα είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί στους ψηφοφόρους,  την ώρα που και  στελέχη του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο» παραμένουν συγκρατημένα στις τοποθετήσεις τους.

Από στιγμή σε στιγμή στο χώρο αναμένεται ο κ. Κατσιφάρας προκειμένου να προχωρήσει σε επίσημες δηλώσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα του επαναληπτικού γύρου των Περιφερειακών εκλογών.

Η εκλογική αναμέτρηση εξελίσσεται σε θρίλερ με τους κ. Κατσιφάρα- Κατσανιώτη πολλές στιγμές να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» προηγείται αυτή την ώρα με 124.126 ψήφους και ποσοστό 50,58%  και ο Ανδρέας Κατσανιώτης με  121.297 50.58 και ποσοστό 49,42%.

patratora katsifaras1 patratora katsifaras3

 

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για