Πάτρα: Ένορκη Διοικητική Εξέταση από το Νοσοκομείο Ρίου για τον θάνατο του Φ. Σερέτη- Οι ιστολογικές εξετάσεις θα "ρίξουν" φως στα αίτια θανάτου

Πάτρα: Ένορκη Διοικητική Εξέταση από το Νοσοκομείο Ρίου για τον θάνατο του Φ. Σερέτη- Οι ιστολογικές εξετάσεις θα «ρίξουν» φως στα αίτια θανάτου

Βουβός ο πόνος χθες στην κηδεία του  57χρονου καθηγητή Φώτη Σερέτη, που έφυγε από την ζωή και ενώ νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο «Παναγία Βοήθεια»

Ασφαλή συμπεράσματα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του θανάτου του άτυχου 57χρονου θα προκύψουν όταν βγουν τα αποτελέσματα της ιστολογικής εξέτασης, σε περίπου ενάμιση μήνα.

Την ίδια ώρα σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση μετέτρεψε την Προκαταρκτική Εξέταση για τον θάνατο του καθηγητή Φώτη Σερέτη ενώ νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ο Διοικητής του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Χαράλαμπος Μπονάνος.

Η ΕΔΕ ανατέθηκε στον Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου Δημήτρη Γούμενο με την εντολή να εξετάσει το θέμα στο σύνολο του, μιλώντας ακόμα και με τους συγγενείς του θύματος, αλλά και με τους συγγενείς συνοδούς των άλλων ασθενών.

«Δεν καλύπτουμε κανέναν, θα δοθούν όλα στο φως» επισημαίνειo κ. Μπονάνος, λέγοντας ότι αν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν.

Επιπλέον τονίζει ότι εκείνη την ημέρα εφημέρευαν στο παθολογικό 7 ειδικευμένοι και 7 ειδικευόμενοι γιατροί, αριθμός ο οποίος, όπως επισημαίνει επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες, ωστόσο θα ερευνηθεί αν υπήρξε οποιαδήποτε «αρρυθμία» του συστήματος.

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για