Πάτρα: Την Δευτέρα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για τον Δήμο ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

Την Δευτέρα αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την κάθοδο του για την διεκδίκηση του Δημαρχειακού Θώκου της Πάτρας, ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, νυν Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

Ο ίδιος μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Άλφαβήτα» των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον Αντέννα Πάτρας 105,3 έκανε γνωστό ότι την Δευτέρα θα κάνει επίσημη δήλωση υποψηφιότητας, εξηγώντας τους λόγους που κατέρχεται υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων. Παράλληλα, θα ανακοινώσει και το όνομα του συνδυασμού του.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος τις τελευταίες ημέρες έχει λάβει άδεια από τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας και επί της ουσίας δεν ασκεί καθήκοντα Δημάρχου.

Ήδη ο κ. Παναγιωτόπουλος συναντά τις τελευταίες ημέρες αρκετούς Πατρινούς και διερευνά το ενδεχόμενο συμμετοχής τους στον συνδυασμό του ενώ παράλληλα επεξεργάζεται και το προγραμματικό πλαίσιο που θα καταθέσει για τον Δήμο Πατρέων.

Με τους Παναγιωτόπουλο και Σαμούρη – αναμένεται ανακοίνωση της υποψηφιότητα της εντός ημερών- ο αριθμός των υποψηφίων Δημάρχων ανεβαίνει στους δώδεκα καθώς υποψηφιότητες έχουν ήδη αναγγείλει οι Γιάννης Δημαράς, Κώστας Χριστόπουλος, Κώστας Πελετίδης, Κώστας Σπαρτινός, Χρήστος Πατούχας, Νίκος Οικονομόπουλος, Νίκος Τζανάκος, Δημήτρης Πεφάνης και Ανδρέας Τζουραμάνης.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για