Πεφάνης κατά Δημαρά για το λιμάνι: «Πρόκειται περί λεονταρισμών, προεκλογικής εμφανώς σκοπιμότητας»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Δημάρχου κ. Δημαρά, σχετικά με το θέμα του λιμανιού, η «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» με επικεφαλής τον Δημήτρη Πεφάνη δηλώνει ότι δεν θεωρεί αξιόπιστες τις απόψεις του. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Πρόκειται περί λεονταρισμών, προεκλογικής εμφανώς σκοπιμότητας.

Αν ήθελε η Δημοτική αρχή να είναι πειστική, θα έπρεπε το δεδομένο για παραχώρηση τμήμα στον Δήμο, να είχε δηλώσει πως θα το αξιοποιήσει. Διεκδικεί και επομένως φωνασκεί, ασκόπως χωρίς γνώση για το τι θέλει. Η έκφραση «το λιμάνι ανήκει στην πόλη» για εμάς, έχει την έννοια του να αποφέρει αποτελέσματα υπέρ της οικονομίας της πόλης Δεν διακατεχόμαστε από το άγχος του οικοπεδούχου, αλλά του χρήσιμου υπέρ των πολιτών.

Το Δ.Σ. του ΟΛΠΑ αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη κατ’ εμάς σοβαρότητα το ζήτημα. Εν πάσει περιπτώσει, χωρίς κραυγές, θα πρέπει σε αυτή την πόλη να μάθουμε να συνεργαζόμαστε και να συνομιλούμε. Τέτοια πρόθεση από πλευράς Δήμου δεν καταγράφεται, άρα μας δημιουργείται η προδιάθεση να δεχτούμε ότι υπάρχει έλλειψη κατεύθυνσης και άποψης από την οποία προκύπτει και η φυγομαχία.

Αυτό όμως προφανώς ζημιώνει την πόλη.»

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για