Για 12,5 εκ. ευρώ στο σφυρί το σπίτι του Αριστοτέλη Ωνάση

Στο σφυρί για 12,5 εκατ. ευρώ το ιστορικό σπίτι του Αριστοτέλη Ωνάση στη Γλυφάδα.

Νέο ιδιοκτήτη αναζητά εδώ και αρκετούς μήνες το τελευταίο «καταφύγιο» του Αριστοτέλη Ωνάση. Το οικόπεδο –φιλέτο στη Γλυφάδα, εκεί όπου κάποτε δέσποζε το σπίτι στο οποίο έζησε τις τελευταίες του ημέρες ο Αριστοτέλης Ωνάσης, έχει βγει από γνωστό μεσιτικό γραφείο στο σφυρί προς 12,5 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ένα οικόπεδο 3,5 στρεμμάτων, κοντά στο φημισμένο Γκολφ και πολύ κοντά στην οικία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο οικόπεδο είχε πουληθεί πριν κάποια χρόνια από την Αθηνά Ωνάση προς 5 εκατ. δολάρια.

Τότε η Χρυσή κληρονόμος και ο σύζυγός της Αλβάρο, είχαν δώσει εντολή στο δικηγορικό γραφείο που διαχειριζόταν την περιουσία της στην Ελλάδα να βρει αμέσως αγοραστή για το οικόπεδο της Γλυφάδας , όπου κάποτε βρίσκονταν τα σπίτια του Αριστοτέλη Ωνάση και τις αδελφής του, Αρτέμιδος Γαροφαλίδη.

Από τον Μάιο του 2007 είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την πώληση, ενώ μέχρι τις 18 Ιουλίου του ίδιου χρόνου είχαν κατατεθεί οι προσφορές γνωστών επιχειρηματιών και κατασκευαστών.

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για