Αιγιάλεια: Εκβιασμό κατήγγειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Παναγόπουλος- Συνελήφθη ένα άτομο

Αιγιάλεια: Θανάσης Παναγόπουλος: «Κερδίσαμε τη μάχη, όχι και τον πόλεμο»

Για δικαίωση μίλησε σε δηλώσεις του στο ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ το πρωί της Δευτέρας ο κ. Θανάσης Παναγόπουλος, μετά την πρωτιά του με διαφορά 2.000 περίπου ψήφων από τον δεύτερο Στάθη Θεοδωρακόπουλο, τονίζοντας όμως πως κερδήθηκε μια μάχη, όχι όμως και ο πόλεμος.

«Ο πόλεμος θα κριθεί την Κυριακή και πιστεύω θα είναι νικηφόρος. Υπάρχει ένα μεγάλο ρεύμα νίκης, ένας αέρας που μας έστειλαν οι συμπολίτες, ένα μήνυμα αλλαγής στον δήμο. Θεωρώ ότι έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα και έτσι θα συνεχίσουμε. Το περίμενα αυτό το αποτέλεσμα, γιατί με τις επαφές που είχα με τον κόσμο είχα λάβει αυτά τα μηνύματα. Θεωρώ σπουδαία επιτυχία αυτό που κατορθώσαμε, ο λόγος είναι ότι ήρθαμε σε επαφή με τους δημότες. Τους είδαμε πρόσωπο με πρόσωπο» σημείωσε ο κ. Παναγόπουλος, συμπληρώνοντας:

«Απευθύνω ένα κάλεσμα ενότητας και συμπόρευσης σε όλες τις τοπικές δυνάμεις που θέλουν να δουν κάτι διαφορετικό στο δήμο και πιστεύω ότι όλοι μαζί σε μια ισότιμη βάση, ίσος προς ίσο θα ενωθούμε και θα τη γυρίσουμε τη σελίδα, για να πάει ο τόπος μας μπροστά».

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για