Δυτική Ελλάδα: Τα πρώτα αποτελέσματα σε 33 εκλογικά τμήματα για την Περιφέρεια

Πάτρα: Το εκλογικό τους δικαιώμα ασκούν οι υποψήφιοι για Δήμο και Περιφέρεια (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Από νωρίς το πρωί ασκούν το εκλογικό τους δικαιώμα, οι επικεφαλής των συνδυασμών για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Πατρέων.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ

Στο 330 Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Πατρέων στα Βραχναίικα (Λύκειο Βραχναιίκων) ψήφισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου.

Ο επικεφαλής της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας βρέθηκε στο εκλογικό τμήμα στις 10:30 το πρωί.

 

ΘΥΜΙΟΣ ΣΩΚΟΣ

Στο 2ο Γυμνάσιο Αγρινίου άσκησε σήμερα το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Θύμιος Σώκος.

Αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο κ. Σώκος προέβη στην εξής δήλωση: « Ήρθε η ώρα οι πολίτες να επιλέξουν τους δικούς τους ανθρώπους στους θεσμούς της Αποκέντρωσης, στην τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα αλλάξει τα δεδομένα στην Περιφέρειά μας. Η απραξία, η αδράνεια, η αναποτελεσματικότητα και η υπαλληλική συμπεριφορά δε μας ταιριάζουν. Αξίζουμε καλύτερα, μπορούμε περισσότερα και αυτό θα το επιβάλλουν με την ψήφο τους οι πολίτες σήμερα σ αυτές τις εκλογές.»

ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Χριστόπουλος, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 528ο εκλογικό τμήμα, στις 11:00 π.μ., που βρίσκεται στο 2ο ΕΠΑΛ Πατρών (τέρμα οδού Αγίας Σοφίας).

Κατά την έξοδό του σε δήλωσή του ο κ. Χριστόπουλος σε ζήτησε να προσέλθουν όλοι οι Πατρινοί στις κάλπες προκειμένου να επιλέξουν τον επόμενο Δήμαρχο, ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι μοχθούν για την αδιάλειπτη διαδικασία των εκλογών.

Το Στρούμπειο Δημοτικό Σχολείο Πατρών στην οδό Μαιζώνος βρέθηκε λίγο νωρίτερα ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απ. Κατσιφάρας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Ανδρ. Κατσανιώτης και ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Χρήστος Πατούχας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ

Στο 5ο Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας (Γεωργίου Ολυμπίου 89) άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι ο Δήμαρχος Πατρέων και εκ νέου υποψήφιος κ. Γιάννης Δημαράς.

Εξερχόμενος από την αίθουσα προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Μέχρι προχθές μιλούσαμε εμείς, σήμερα, όμως, αποφασίζει ο λαός της Πάτρας. Ελπίζω και εύχομαι οι πολίτες να επιλέξουν με σύνεση, σχετικά με τον πως πρέπει να λειτουργήσει η Πάτρα τα επόμενα πέντε χρόνια και όχι το χρώμα που θα χρωματιστεί ο χάρτης της πόλης αύριο το πρωί.

Είμαστε αισιόδοξοι και βέβαιοι ότι οι συμπολίτες μας καταλαβαίνουν το συμφέρον τους και με τη σκέψη αυτή προσέρχονται στις κάλπες. Για εμάς όποιο και να είναι το αποτέλεσμα θα είναι σεβαστό, γιατί πιστεύουμε σε αυτή τη γιορτή της Δημοκρατίας».

ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΡΤΙΝΟΣ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη, Κώστας Σπαρτινός, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 12:30 μ.μ. στο 594ο εκλογικό τμήμα, στο σχολικό συγκρότημα Τεμπονέρα στην πλατεία Βουδ.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ

Κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, δήλωσε:

“Ο πατραϊκός λαός ξεπέρασε διλλήματα που μπήκαν έντονα την προηγούμενη περίοδο, παίρνει υπόψη του τη δράση μας όλο το προηγούμενο διάστημα, τις προτάσεις μας. Γνωρίζει πολύ καλά ότι την επόμενη ημέρα η “Λαϊκή Συσπείρωση” θα είναι μπροστά στους αγώνες.

Καλούμε ακόμη και αυτούς που δεν έχουν ακόμη αποφασίσει, να ενισχύσουν την “Λαϊκή Συσπείρωση” στο Δήμο και στην Περιφέρεια με υποψήφιο τον Νίκο Καραθανασόπουλο, να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και είμαστε σίγουροι, ότι το θετικό αποτέλεσμα που πιστεύουμε ότι θα αποτυπωθεί σήμερα, θα είναι όπλο στα χέρια του πατραϊκού λαού.”

bofyxc patratora

 

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για